Любовно пожелание за 14 август според зодията


Любовно пожелание за 14 август според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Овен

"Сродни души. Това е изключително рядко, но съществува. Това е нещо като близнаци, настроени една в друга."

"Когато мечтите могат да дойдат"

Телец

"Как те обичам? Нека изброя начините: Обичам те до най-дълбокото кътче на душата си и до най-високата точка, до която тя може да достигне!"

Елизабет Браунинг

Близнаци

"Обичам те, без да знам как, нито кога, нито от къде. Обичам те просто, без проблеми и гордост: обичам те по този начин, защото не познавам друг начин на обич, освен този, в който няма аз или ти. " 

"100 любовни сонета", Пабло Неруда

Рак

"В живота трябва да поемеш темпото, в което върви любовта. Не го насилвайте. Просто не насилвате любовта, не насилвате да се влюбвате, не насилвате да бъдете влюбени - просто ставате."

Хуан Пабло Галавис

Лъв

"… Някои твърдят, че Любовта е само химически процеси. Разбира се, че е химически процеси – къде бихме били всички ние без химия? Но науката е само един от начините да се опише света. Другият начин да бъде описан той е да се каже: къде бихме били всички ние без Любов?"

"Годината на потопа", Маргарет Атууд

Дева

"Научаваш се да обичаш отново, когато се влюбиш отново."

Адел

Везни

"Всички сме малко странни. И животът е малко странен. И когато открием някой, чиито странности са съвместими с нашите, ние се присъединяваме към тях и изпадаме във взаимно удовлетворяващи странности - и наречете го любов - истинска любов."

"Истинска любов", Робърт Фългъм

Скорпион

"Щастливите любовни часове са безплатни."

Венцеслав Константинов

Стрелец

"Умът определя какво е възможно. Сърцето го превъзхожда."

Пилар Колинта

Козирог

"Няма да е лесно. Всъщност ще е много трудно и ще трябва да се борим всеки ден. Но искам да го направя, защото искам теб. Искам те цялата. Завинаги. Аз и ти. Всеки ден."

"Тетрадката"

Водолей

"Някой винаги чака някого, а другият никога не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка."

Рей Бредбъри

Риби

"Любовта е толкова дълго занимание, за което един живот е крайно недостатъчен. Любовта – това е готовност да прекарате заедно вечността."

Михаил Епщейн

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама