Любовно пожелание за 14 януари 2024 според зодията


Любовно пожелание за 14 януари 2024 според зодията
Снимка: iStock

Научете какво е любовното ви пожелание за днес, 14 януари 2024, според зодията ви.

Овен

"В такова време ти се ще да имаш две сърца – едно за чест, друго за мерак, – а то, опустялото – едно: разсечи го, разкъсай го – пак едно!"

Николай Хайтов

Телец

"Той се отдръпна, опитвайки се да не я гледа дълго, сякаш беше слънце, но я видя като слънцето дори без да гледа."

"Анна Каренина", Лев Толстой

Близнаци

"Любовта няма нищо общо с това, което очаквате да получите, само с това, което очаквате да дадете - което е всичко."

Одри Хепбърн

Вижте още: Зодиите, които ще се сгодят до края на януари 2024

 

Рак

"… Някои твърдят, че Любовта е само химически процеси. Разбира се, че е химически процеси – къде бихме били всички ние без химия? Но науката е само един от начините да се опише света. Другият начин да бъде описан той е да се каже: къде бихме били всички ние без Любов?"

"Годината на потопа", Маргарет Атууд

Лъв

"Ако трябваше да сънувам идеалната жена, тя дори нямаше да се доближи до теб."

"Момчето среща света"

Дева

"С цялата си несигурност, в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален, умира ли необичан, животът му положително изглежда провал, а самата смърт – смразяващ ужас. И ми се струва, че ако вие или аз трябва да избираме между два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, следователно нека се опитаме да живеем така, че нашата смърт да не носи облекчение на света."

Джон Стайнбек, "На изток от Рая"

Везни

"Знаеш, че е любов, когато всичко, което искаш, е този човек да бъде щастлив, дори и да не си част от щастието му."

Джулия Робъртс

Скорпион

"Няма значение какъв е проблемът, главният въпрос, върху който трябва да се работи, е любовта към себе си. Това е "магическата пръчка", която премахва проблемите."

Луйз Хей

Стрелец

"Любовта представлява една великолепна катастрофа: знаеш, че пред теб има стена, и въпреки всичко даваш газ. Тичаш право към своята гибел с усмивка на уста. С любопитство очакваш кога точно ще гръмне всичко. Любовта е единственото предварително програмирано разочарование, единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново."

"Любовта трае три години", Фредерик Бегбеде

Вижте още: Тези зодиакални знаци ще се радват на изобилие през януари 2024

Козирог

"Колкото до любовниците, те ще идват и ще си отиват. И, скъпа, мразя да го казвам, но повечето от тях (даже по-скоро всеки един от тях) ще разбиват сърцето ти. Но ти не можеш да се предаваш, защото ако се предадеш, никога няма да намериш своята сродна душа. Никога няма да намериш тази половинка, която те прави цяла, и това се отнася за всичко".

Мерилин Монро

Водолей

"Да целунеш някого в нещо лично, всъщност много лично, а сърцето ти винаги прескача замалко, преди да го направиш."

Киану Рийвс

Риби

"Щастлив е човекът, който намери истински приятел, а далеч по-щастлив е този, който намери този истински приятел в жена си."

Франц Шуберт

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама