Любовно пожелание за 15 май 2023 според зодията


Любовно пожелание за 15 май 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Може да изкупите аптеката, но няма да разрушите паяжината на самотата, депресията и отчаянието. Помага съвсем друго - любовта. Повече хора загиват от липсата на любов, отколкото от глад."

Майка Тереза

Телец

"Колкото до любовниците, те ще идват и ще си отиват. И, скъпа, мразя да го казвам, но повечето от тях (даже по-скоро всеки един от тях) ще разбиват сърцето ти. Но ти не можеш да се предаваш, защото ако се предадеш, никога няма да намериш своята сродна душа. Никога няма да намериш тази половинка, която те прави цяла, и това се отнася за всичко".

Мерилин Монро

Вижте още: Кариерен хороскоп за всяка зодия за май 2023

Близнаци

"Да обичаш не означава просто да гледаш другия… Да обичаш означава да гледате заедно в една и съща посока."

Антоан дьо Сент-Екзюпери

Рак

"Любовта е да раздаваш душата си без жал и мигом да забравяш кому какво си дал."

Надежда Захариева

Лъв

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Дева

"Казаха ми, че за да я накарам да се влюби в мен, трябва да я разсмея. Но всеки път, когато тя се смее, аз съм този, който се влюбва."

Томасо Фарасис

Везни

"За да кажеш "обичам те", изобщо не е необходимо да казваш "обичам те", въпреки че понякога е необходимо. Понякога е достатъчно да кажеш "Много ми е добре с теб", или "благодаря", или "ти си най-добрият". Ако си спомняте, думите могат да се използват като нож или можете да ги превърнете в цветя."

Елиа Барсело

Скорпион

"Най-накрая ме целуна, аз пак мога да умра в вълните и един добър бръснене на пясъчници взе..."

Хедър Макхоф

Вижте още: Тези 2 зодии ще се сгодят през май 2023

Стрелец

"Любовта е сила, по-страховита от която и да е друга. Тя е невидима - не може да бъде видяна или измерена, но все пак е достатъчно мощна, за да ви преобрази за миг и да ви предложи повече радост, отколкото всяко материално притежание би могло."

Барбара де Анджелис

Козирог

"Най-голямото нещо, което някога ще научите, е просто да обичате и да бъдете обичани в замяна."

"Мулен Руж"

Водолей

"Срещаш хиляди хора, но никой не оставя следа у теб. И изведнъж се запознаваш с един и целият ти живот е променен."

"Незабравимата"

Риби

"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Педро Салинас

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама