Любовно пожелание за 16 декември 2022 според зодията


Любовно пожелание за 16 декември 2022 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Телец

"Обичайте себе си първо и всичко останало си идва на мястото. Наистина трябва да обичаш себе си, за да свършиш нещо на този свят."

Топка Люсил

Близнаци

"Вашата задача не е да търсите любовта, а просто да търсите и намерите всички бариери в себе си, които сте изградили срещу нея."

Руми

Рак

"Много хора искат да се возят с вас в лимузината, но това, от което имате нужда, е някой, който ще вземе автобуса с вас, когато лимузината се разпадне."

Опра Уинфри

Лъв

"Аз не обичам нищо в света толкова добре, колкото и ти, не е ли странно?"

"Много шум за нищо", Уилям Шекспир

Дева

"Любовта не признава бариери. Тя минава препятствия, прескача огради, прониква през стени, за да пристигне до дестинацията си, пълна с надежда."

Мая Анджелоу

Везни

"Любовта не е повод и не е причина. Любовта не може да бъде цел на удоволствието, както наградата не може да бъде цел на вярата."

Алексей Иванов

Скорпион

"Единственото, което никога не ни достига, е любовта; и единственото нещо, от което никога не даваме достатъчно, е любовта."

Хенри Милър

Стрелец

"Казаха ми, че за да я накарам да се влюби в мен, трябва да я разсмея. Но всеки път, когато тя се смее, аз съм този, който се влюбва."

Томасо Фарасис

Козирог

"Знаех, че нямам бъдеще с него, но в самотния живот има редки моменти, когато някоя душа докосва твоята така, както звездите доближават земята веднъж в годината. Ето такова съзвездие беше Дедал за мен."

"Цирцея", Маделин Милър

Водолей

"Казаха ми, че за да я накарам да се влюби в мен, трябва да я разсмея. Но всеки път, когато тя се смее, аз съм този, който се влюбва."

Томасо Фарасис

Риби

"Кълна се, че не бих могъл да те обичам повече от колкото в момента и въпреки това знам, че ще го направя утре."

Лео Кристофър

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама