Любовно пожелание за 16 януари 2024 според зодията


Любовно пожелание за 16 януари 2024 според зодията
Снимка: iStock

Научете какво е любовното ви пожелание за днес, 16 януари 2024, според зодията ви.

Овен

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Телец

"Който не обожава недостатъците на тази, която обича, той не може да твърди, че е наистина влюбен."

П. Калдерон

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 15-19 януари 2024

Близнаци

"Хората мислят, че сродната ти душа е твоята перфектна половинка. Това е, което всички искат. Но истината е, че сродната ти душа е твоето огледало. Човекът, който ти показва истинската ти същност и всичко в нея, което те дърпа назад. Човекът, който те кара да обърнеш внимание на себе си, за да може да промениш живота си."

"Яж, моли се и обичай", Елизабет Гилбърт

Рак

"На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина."

Петър Дънов

Лъв

"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."

"Нощем с белите коне", Павел Вежинов

Дева

"Когато се спънеш в любовта, не е трудно да се изправиш. Но когато се влюбиш истински, падаш в плен, от който няма спасение."

Алберт Айнщайн

Везни

"Вашата задача не е да търсите любовта, а просто да търсите и намерите всички бариери в себе си, които сте изградили срещу нея."

Руми

Скорпион

"Единственото, което никога не ни достига, е любовта; и единственото нещо, от което никога не даваме достатъчно, е любовта."

Хенри Милър

Вижте още: Тези зодии ще се отрупат с пари до края на януари 2024

Стрелец

"С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани."

Януш Вишневски

Козирог

"Любовта не е повод и не е причина. Любовта не може да бъде цел на удоволствието, както наградата не може да бъде цел на вярата."

Алексей Иванов

Водолей

"Казаха ми, че за да я накарам да се влюби в мен, трябва да я разсмея. Но всеки път, когато тя се смее, аз съм този, който се влюбва."

Томасо Фарасис

Риби

"Имам милион неща, с които да ви говоря. Всичко, което искам в този свят, е вие. Искам да те видя и да поговорим. Искам двамата да започнат всичко от самото начало."

"Норвежка гора", Харуки Мураками

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама