Любовно пожелание за 18 май според зодията


Любовно пожелание за 18 май според зодията
Снимка: iStock

 

Овен

"Тя е луда, но е вълшебна. Няма лъжа в нейния огън."

Чарлс Буковски

Телец

"Жената трябва да бъде жена с всяко вдишване и издишване. Когато се храни, когато спи, когато се движи. Атмосферата на жената е навсякъде. Не е в демонстративното разголване, то е за мъжете без въображение."

Джоко Росич

Късметче за всяка зодия за 18 май

Близнаци

"Казаха ми, че за да я накарам да се влюби в мен, трябва да я разсмея. Но всеки път, когато тя се смее, аз съм този, който се влюбва."

Томасо Фарасис

Рак

"Един ден той ще осъзнае, че е загубил диамант, докато си е играл с безполезни камъни."

Оминек

Хороскоп за днес, 18 май

Лъв

"Тя е красива. Никога няма да се умориш да я гледаш. Нито пък се налага да се тревожиш дали не е по-умна от теб, защото със сигурност е така."

Джон Грийн

Дева

"Любовта е приятелство, в което гори огън. Тя е тихо разбиране, взаимно доверие, споделяне и прощаване. Тя е лоялност през добро и лошо време. Тя се бори за нещо по-малко от съвършенство и прави отстъпки за човешките слабости." 

Ан Ландерс

Везни

"Дойде уж като приятелка, а открадна любовта ми."

Томас Мур

Как жените отблъскват мъжете според зодията си

Скорпион

"Може да не си първият мъж в живота й, нито последният, нито единственият. Тя е обичала и преди, може би ще обича отново… Но ако тя те обича сега, какво друго има значение? Тя не е перфектна, ти също не си... и е възможно двамата никога да не сте перфектна двойка. Но ако тя може да те разсмее, да те накара да премисляш и признава, че е човешко да се греши, дръж я и й дай всичко, което можеш! Тя може да не мисли за теб всяка секунда от деня, но ти е дала част от себе си, която знае, че може да разбиеш - сърцето си. Така че не я наранявай, не я променяй, не я анализирай и не очаквай от нея повече, отколкото може да ти даде. Усмихвай се, когато те прави щастлив, когато те ядосва – кажи й, а когато я няма… ще ти липсва."

Боб Марли

Стрелец

"Никога не обичай нещо толкова много, че не можеш да го пуснеш."

Джини Ромети

Научете се да давате любовта си само на хора, които наистина я заслужават

Козирог

"Доверието е плод на връзка, в която знаете, че сте обичани."

Пол Йънг

Водолей

"Аз вярвам, че когато двама души са свързани със сърцата си, няма значение какво правиш, кой си или къде живееш; няма никакви граници и бариери, когато двама души трябва да бъдат заедно."

Джулия Робъртс

Мислим, че знаем всичко за любовта, докато не срещнем някой, който напълно обръща представите ни за нея

Риби

"Понякога близостта спира дъха ми и всички неща, които искам да ти кажа, не могат да намерят гласа ми. Тогава в тишината, мога само да се надявам, очите ми да говорят, каквото чувства сърцето ми."

Поема на Робърт Секстън

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама