Любовно пожелание за 19 ноември 2022 според зодията


Любовно пожелание за 19 ноември 2022 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Колкото повече ни заплашват, толкова по-малко обичаме. Интересно, излиза, че да обичаш някого без условия, означава, че не те интересува кой е той и какво прави! Излиза, че безусловната любов е същото като безразличие!"

"Едно", Ричард Бах

Телец

"Няма любов за любовта, освен да обичаш повече."

Хенри Дейвид Торо

Близнаци

"Да обичаш – значи да желаеш на другия това, което смяташ за благо. Желаеш го не за себе си, а защото обичаш. И се стараеш да дариш на любимия това благо."

Аристотел

Рак

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Лъв

"Доверието е плод на връзка, в която знаете, че сте обичани."

Пол Йънг

Дева

"Това, от което светът наистина се нуждае, е повече любов и по-малко работа."

Пърл Бейли

Везни

"Любовта е приятелство, обхванато от огън. Тя е лесно разбирателство, взаимно доверие, споделяне и прощаване. Тя е вярност в добри и лоши времена. Тя приема и несъвършенството и проявява снизхождение към човешкие слабости."

Ан Ландърс

Скорпион

"Любовта е толкова дълго занимание, за което един живот е крайно недостатъчен. Любовта – това е готовност да прекарате заедно вечността."

Михаил Епщейн

Стрелец

"Всички сме малко странни. И животът е малко странен. И когато открием някой, чиито странности са съвместими с нашите, ние се присъединяваме към тях и изпадаме във взаимно удовлетворяващи странности - и наречете го любов - истинска любов."

"Истинска любов", Робърт Фългъм

Козирог

"Чувствата много приличат на вълните - не можем да ги спрем, но можем да изберем вълна, по която да сърфираме."

Джонатан Мартенсон

Водолей

"Единственото, по-велико от могъществото на ума, е смелостта на сърцето."

"Красив ум"

Риби

"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Педро Салинас

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама