Любовно пожелание за 19 юни според зодията


Любовно пожелание за 19 юни според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта никога не претендира, тя винаги дава. Любовта винаги страда, никога не негодува, никога не се отмъщава."

Махатма Ганди

Телец

"- Бих предпочел да прекарам един живот с теб, отколкото да се изправям пред всички векове на този свят сам."

"Властелинът на пръстените"

Близнаци

"Любов. Временно безумие, което се лекува чрез брак."

Амброуз Биърс

Рак

"Всички сме малко странни. И животът е малко странен. И когато открием някой, чиито странности са съвместими с нашите, ние се присъединяваме към тях и изпадаме във взаимно удовлетворяващи странности - и наречете го любов - истинска любов."

"Истинска любов", Робърт Фългъм

Лъв

"Да обичаш – значи да желаеш на другия това, което смяташ за благо. Желаеш го не за себе си, а защото обичаш. И се стараеш да дариш на любимия това благо."

Аристотел

Дева

"Някои смятат, че любовта може да се измери с количеството пеперуди в корема им. Други смятат, че любовта може да бъде измерена в букети цветя или с помощта на думите "завинаги". Но любовта може наистина да се измерва само с действия. Това може да е малко нещо, като например обелване на портокал за човек, когото обичате, защото знаете, че не им харесва да го правят."

Мариан Кийс

Везни

"Доверието е плод на връзка, в която знаете, че сте обичани."

Пол Йънг

Скорпион

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Стрелец

"Веднъж срещнах влюбен просяк на улицата. Беше със стара шапка, палтото му беше изтъркано в лактите, обувките му бяха пробити, но звездите блестяха в душата му."

Виктор Мари Юго

Козирог

"Когато се влюбиш, ще разбереш как те поглъща любовта. Като горски пожар е. Всеки път, когато си мислиш, че си го овладяла, лумва нова искра, която се разгаря. Тогава всички чувства, които си смятала за угаснали, пламват с нова сила."

"Тайна с дъх на парфюм", Фиона Макинтош

Водолей

"Колкото повече ни заплашват, толкова по-малко обичаме. Интересно, излиза, че да обичаш някого без условия, означава, че не те интересува кой е той и какво прави! Излиза, че безусловната любов е същото като безразличие!"

"Едно", Ричард Бах

Риби

"Запомни как ме обичаш – беше прошепнала тя. – Не искам от теб да ме обичаш винаги така, но искам да си спомняш. Някъде в мен винаги ще се крие жената, която съм тази вечер."

"Нежна е нощта, Франсис Скот Фицджералд

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама