Любовно пожелание за 2 април 2024 според зодията


Любовно пожелание за 2 април 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 2 април 2024. 

Овен

"С цялата си несигурност, в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален, умира ли необичан, животът му положително изглежда провал, а самата смърт – смразяващ ужас. И ми се струва, че ако вие или аз трябва да избираме между два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, следователно нека се опитаме да живеем така, че нашата смърт да не носи облекчение на света."

"На изток от Рая", Джон Стайнбек

Телец

"Любовта е всичко. И това е всичко, което знаем за нея."

Емили Дикинсън

Вижте още: Големият месечен хороскоп за април 2024

Близнаци

"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."

"Нощем с белите коне", Павел Вежинов

Рак

"Любовта няма нищо общо с това, което очаквате да получите, само с това, което очаквате да дадете - което е всичко."

Одри Хепбърн

Лъв

"Няма по-голямо щастие за мъжа от това да се приближиш до врата в края на деня, знаейки, че някой от другата страна на тази врата чака звука на стъпките му."

Роналд Рейгън

Дева

"Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден."

Камен Донев

Везни

"Никога не съм правила усилия, за да получа любов. Защото ще получа трофей. Любовта трябва да е лесна и да идва сама. Другото е преследване и изнасилване, което завършва със самоубийство или в най-добрия случай с рецепта за по-силни успокоителни."

Вивиан Уестууд

Скорпион

"Влюби се в някой, който те радва да бъдеш различен."

Сю Джао

Стрелец

"Да обичаш значи да намериш в щастието на друг своето собствено щастие."

Готфрид Лайбниц

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 1 - 7 април 2024

Козирог

"Любовта е откриването на себе си сред другите хора и насладата от признанието."

Александър Смит

Водолей

"И не ви казвам, че човек не може да живее и без любов - може - и това е най-гадното. Органите продължават да подсигуряват нормално физиологично състояние и това подобие може да продължи много дълго, до момента, в който краят на функционирането направи този труп легитимен. Може да потърсим убежище и забрава и в сексуалността и да живеем като автобусна спирка. И така, проявете предпазливост, тя винаги е добро извинение. Или пък тръгнете утре с мен. Не правете глупостта да минете някъде встрани поради излишък на житейски опит. Тръгнете с мен, дайте шанс на невъзможното. Нямате представа доколко му е писнало на невъзможното и каква нужда има то от нас. Когато човек е обичал една жена с отворени очи, с всичките си утрини, с всички поля, гори, извори и птици, разбира, че все още не я е обичал достатъчно и че светът е само началото на всичко, което остава да направите."

Ромен Гари

Вижте още: Научете вашето число на късмета според зодията

Риби

"Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти."

"Брулени хълмове", Емили Бронте

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама