Любовно пожелание за 2 август според зодията


Любовно пожелание за 2 август според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Някои смятат, че любовта може да се измери с количеството пеперуди в корема им. Други смятат, че любовта може да бъде измерена в букети цветя или с помощта на думите "завинаги". Но любовта може наистина да се измерва само с действия. Това може да е малко нещо, като например обелване на портокал за човек, когото обичате, защото знаете, че не им харесва да го правят."

Мариан Кийс

Телец

"И заживели щастливо до края на дните си не е приказка. Това е избор."

Фауна Уивър

Близнаци

"И заживели щастливо до края на дните си не е приказка. Това е избор."

Фауна Уивър

Рак

"Любовта е приятелство, в което гори огън. Тя е тихо разбиране, взаимно доверие, споделяне и прощаване. Тя е лоялност през добро и лошо време. Тя се бори за нещо по-малко от съвършенство и прави отстъпки за човешките слабости."

Ан Ландерс

Лъв

"Да бъдеш смел означава да обичаш безусловно, без да очакваш нещо в замяна."

Мадона

Дева

"Когато се спънеш в любовта, не е трудно да се изправиш. Но когато се влюбиш истински, падаш в плен, от който няма спасение."

Алберт Айнщайн

Везни

"Повярваш ли веднъж, че заслужаваш да си обичан, никога повече няма да се задоволиш някой да те третира като второкачествен човек."

Чарлз Орландо

Скорпион

"Обичай един човек, грижи се за него докато умреш. Знаеш: отгледай деца. Имай добър живот. Бъди добър приятел. И опитай да бъдеш напълно този, който си. Разбери какво точно обичаш ти самият. И след това го преследвай с всичко, което имаш, независимо какво ще ти коства."

Анджелина Джоли

Стрелец

"Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата. А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях, че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив, просто защото бяхме заедно. Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека. То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче - може!"

"Трима другари"

Козирог

"В човешкото сърце винаги остава поне още една капка сила – докато е живо, докато се надява, докато вярва."

"Самуил", Димитър Талев

Водолей

"Има един вид късмет, който се изразява само в това да попаднеш в нужното време на нужното място, и едно вдъхновение, което не е нищо повече от това да направиш каквото трябва и както трябва. И двете те спохождат само когато прогониш от сърцето си амбициите, целенасочеността и плановете."

Грегъри Дейвид Робъртс

Риби

"И беше щастлива, че се случи да разбере какво е това, любовта, както казват – нещо хладно и случайно под ниското небе с лъскава луна, и безшумно, и така красиво неподвижно и самотно. Беше хубаво. Но никога не се случи повече."

"Пътуване по посока на сянката“, Яна Букова

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама