Любовно пожелание за 2 февруари 2023 според зодията


Любовно пожелание за 2 февруари 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Единствените същества, които са еволюирали достатъчно, за да предадат чиста любов, са кучетата и бебетата."

Джони Деп

Телец

"Колкото повече ни заплашват, толкова по-малко обичаме. Интересно, излиза, че да обичаш някого без условия, означава, че не те интересува кой е той и какво прави! Излиза, че безусловната любов е същото като безразличие!”

Ричард Бах, "Едно"

Вижте още: 5 причини да обожавате жената Дева

Близнаци

"Великата цел на всяко човешко същество е да осъзнае любовта. Любов не в другия, а в себе си. Ние сами пробуждаме любовта. А щом я пробудим, тогава ни трябва друг човек. Вселената придобива смисъл, само когато има с кого да споделим чувствата си."

Паулу Коелю

Рак

"Не мисли, че няма втори шанс. Животът винаги ти предлага втори шанс... Той се нарича утре."

"Тедрадката", Никълъс Спаркс

Лъв

"Да обичаш – значи да желаеш на другия това, което смяташ за благо. Желаеш го не за себе си, а защото обичаш. И се стараеш да дариш на любимия това благо."

Аристотел

Вижте още: Това е зодията, която може да постигне всичко

Дева

"Ако искате да помогнете на някой, обикнете го. Човек страда, бият го, защото няма кой да го обича. Щом някой го обикне, веднага страданието му изчезва."

Петър Дънов

Везни

"Раждаме се сами, живеем сами, умираме сами. Само чрез нашата любов и приятелство можем да създадем илюзията за момента, че не сме сами."

Орсън Уелс

Скорпион

"Един мъж е щастливец, когато е първата любов на една жена. Една е жена е щастлива, когато е последната любов на един мъж."

Чарлз Дикенс

Стрелец

"Любовта е емблемата на вечността; обърква всяка представа за времето: заличава всички спомени за началото, всички страх от край."

Мадам дьо Стаел

Козирог

"Когато не откриваш ясна причина за любовта си към някого, означава, че наистина го обичаш... Често пъти обичаш хора, които изпълняват капризите ти, които са като теб. Чувстваш се сигурен с тях. Да обичаш хората, които са като теб, всъщност е лесно.Трудното е да обичаш хора, които не приличат на теб, които не изпълняват всяко твое желание. Трудното е да обичаш някого, не защото те прави щастлив, а просто защото съществува, защото не прилича на никого другиго, защото си е такъв, какъвто е..."

"Музика край леглото ми", Кюршат Башар

Водолей

"Любовта включва особена неразбираема комбинация от разбиране и неразбиране."

Даян Арбус

Риби

"И беше щастлива, че се случи да разбере какво е това, любовта, както казват – нещо хладно и случайно под ниското небе с лъскава луна, и безшумно, и така красиво неподвижно и самотно. Беше хубаво. Но никога не се случи повече."

"Пътуване по посока на сянката“, Яна Букова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама