Любовно пожелание за 22 септември за всяка зодия


Любовно пожелание за 22 септември за всяка зодия
Снимка: iStock

Овен

"Да бъдеш смел означава да обичаш безусловно, без да очакваш нещо в замяна."

Мадона

Телец

"Няма нещо, което не бих направила за приятелите си. Не е в природата ми да обичам наполовина." 

Джейн Остин

Близнаци

"Когато в живота нещо свършва – независимо дали е добро или лошо - винаги остава празнота. Но празнотата след лошото се запълва от само себе си, а празнотата след хубавото може да се запълни само, ако се намери нещо по-добро."

Ърнест Хемингуей

Рак

"В този свят няма нищо, освен любов. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкова по-силна става. Колкото повече получаваш любов, толкова тя е по-силна. Колкото повече любов даваш, толкова по-добър и по-силен ставаш. Има много форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната любов носи собствена изгода, но губи от своята значимост."

Ранбир Капур

Лъв

"Единственото, по-велико от могъществото на ума, е смелостта на сърцето."

"Красив ум"

Дева

"Намерете някой, когото да обичате като луд, който се освобождава и който ще ви обича също толкова безумно. Просто трябва да опитате. Ако не опитате, тогава ще изживеете живота си напразно."

"Запознайте се с Джо Блек"

Везни

"Напразно съм се мъчил. Няма да се справя. Чувствата ми няма да бъдат потиснати. Трябва да ми позволите да ви кажа колко горещо ви се възхищавам и обичам."

"Гордост и предразсъдъци", Джейн Остин

Скорпион

"Любовта представлява една великолепна катастрофа: знаеш, че пред теб има стена, и въпреки всичко даваш газ. Тичаш право към своята гибел с усмивка на уста. С любопитство очакваш кога точно ще гръмне всичко. Любовта е единственото предварително програмирано разочарование, единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново."

"Любовта трае три години", Фредерик Бегбеде

Стрелец

"Ако трябваше да сънувам идеалната жена, тя дори нямаше да се доближи до теб."

"Момчето среща света"

Козирог

"В твоята светлина се научавам да обичам. В твоята красота, как да правиш стихове. Танцуваш в гърдите ми, където никой не те вижда, но понякога го виждам и тази гледка се превръща в това изкуство."

Руми

Водолей

"Няма нищо по-убийствено от това да обичаш от все сърце, макар и да съзнаваш, че другият не го заслужава, и колкото и да се опитваш, да не можеш да го забравиш."

Съмърсет Моъм, "Обикновена авантюра"

Риби

"В най-добрия случай, това е хубава илюзия – двама души, които се обичат истински и нямат представа колко нещастни ще се направят един друг. Но когато тези двама души го осъзнават и решат да се оженят въпреки това, тогава това не е илюзия. Мисля, че това е радикално, смело и много романтично“

Фрида

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама