Любовно пожелание за 26 май 2023 според зодията


Любовно пожелание за 26 май 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Мъдреците казват, че "три източника имат влеченията на човека: душата, разума и тялото. Влечението на душата поражда приятелството. Влечението на ума поражда уважението. Влечението на тялото поражда желанието. Съединяването на трите влечения ражда любовта."

Виктор Востоков

Телец

"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."

"Нощем с белите коне", Павел Вежинов

Вижте още: Ето как различните зодии провалят живота си

Близнаци

"Надеждата ме води.Тя ме превежда през деня и особено през нощта.Надеждата,че след като се изгубиш от погледа ми,това няма да е последния път,когато ще те погледна".

"Като рицарите"

Рак

"Любовта е като дърво: пониква от само себе си, пуска дълбоко корени в цялото ни същество и нерядко продължава да се листи и цъфти, дори върху развалините на нашето сърце."

Виктор Юго

Лъв

"Любовта е като приятелство, подпалено от огън. В началото е само пламък, много красив, понякога горещ и бурен, но все пак само пламък. Когато любовта остарее, нашите сърца порастват и нашата любов се превръща в жарава – силно-горяща и неугасима."

Брус Лий

Дева

"Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае."

М. Анджелоу

Везни

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Вижте още: Тези 3 зодии НИКОГА не се извиняват, когато са във връзка

Скорпион

"Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му."

Зигмунд Фройд

Стрелец

"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Педро Салинас

Козирог

"Късметът и любовта обичат смелите."

Овидий

Водолей

"Запази любовта в сърцето си. Животът без нея е като градина без слънце, когато цветята са мъртви."

Оскар Уайлд

Риби

"Началото на любовта е да оставим тези, които обичаме, да бъдат съвършено себе си, а не да ги усукваме, за да отговарят на собствения ни образ. Иначе обичаме само отражението на себе си, което намираме в тях."

Томас Мертън

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама