Любовно пожелание за 27 август според зодията


Любовно пожелание за 27 август според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта е да раздаваш душата си без жал и мигом да забравяш кому какво си дал."

Надежда Захариева

Телец

"Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно."

"Любов", Елиф Шафак

Близнаци

"Който е узрял да танцува, той е узрял и да се влюби."

Джейн Остин

Рак

"Може да изкупите аптеката, но няма да разрушите паяжината на самотата, депресията и отчаянието. Помага съвсем друго - любовта. Повече хора загиват от липсата на любов, отколкото от глад."

Майка Тереза

Лъв

"Сродни души. Това е изключително рядко, но съществува. Това е нещо като близнаци, настроени една в друга."

"Когато мечтите могат да дойдат"

Дева

"Има само едно-единствено щастие в живота - да обичаш и да бъдеш обичан."

Жорж Санд

Везни

"Страхувам се да изляза от тази стая и никога да не се чувствам през целия си живот така, както се чувствам, когато съм с теб."

"Мръсни танци"

Скорпион

"Когато сме влюбени, ние си изглеждаме доста различни от това, което бяхме преди."

Блез Паскал

Стрелец

"- Не ме ли обичаш? - Повече от вчера и по-малко от утре, както пише по картичките, които купуваме от книжарниците. Да, обичам те. Всъщност съм лудо влюбена, дори започвам да мисля дали да не си сменя жилището и да дойда в този огромен и самотен апартамент - но винаги, когато заговоря за това, ти си този, който сменя... темата. Въпреки това забравям за нараненото си самолюбие и намеквам колко хубаво би било да живеем заедно, а ти ми отговаряш, че още е рано, и аз си мисля, че може би се боиш да не ме изгубиш, както изгуби Естер, или че още чакаш завръщането и, или че няма да разполагаш повече със свободата си, страхуваш се да останеш сам, но се страхуваш и да живееш с някого - с други думи - връзката ни е истинска лудост. Но след като ме питаш, ще ти отговоря: много те обичам!"

"Захир", Паулу Коелю

Козирог

"Истинската любов не може да бъде намерена там, където наистина не съществува, нито може да бъде скрита там, където наистина съществува."

"Целувка на глупак"

Водолей

"Имам любов и това е всичко, което имам. Правилно или грешно, какво мога да направя? Обичам го, аз съм негов и всичко, което е, също съм. Обичам го, ние сме едно. Няма какво да се направи. Не мога да направя нещо, освен да го държа, да го държа завинаги. Бъдете с него сега, утре и през целия си живот."

"Уестсайдска история"

Риби

"В живота трябва да поемеш темпото, в което върви любовта. Не го насилвайте. Просто не насилвате любовта, не насилвате да се влюбвате, не насилвате да бъдете влюбени - просто ставате. Не знам как да кажа това на английски, но просто го усещаш."

Хуан Пабло Галавис

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама