Любовно пожелание за 29 януари според зодията


Любовно пожелание за 29 януари според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Ние приемаме любовта, която мислим, че заслужаваме."

Стивън Чвобски

Телец

"Губим време в търсене на перфектния партньор, вместо да се съсредоточим да създадем перфектната любов."

Том Робин

Близнаци

"- Винаги съм смятал, че духовните спътници споделят безусловна любов, че нищо не е в състояние да ги раздели.

- Безусловна? - повтори тя. - Ако аз съм жестока и изпълнена с безпричинна омраза, ако постоянно те тъпча, винаги ли ще ме обичаш? Ако те пребивам до смърт, ако се запилявам с дни, ако проигравам на комар последното ни петаче и се прибирам пияна-заляна, пак ли ще ме обичаш?

- Хм, като се замисля, любовта ми сигурно ще поохладнее - признах аз. Колкото по-застрашение сме, толкова по-малко обичаме. - Интересно, да обичаш някого безусловно означава да не те е грижа какъв е този човек и какво върши! Излиза, че безусловната любов е равносилна на безразличието!"

"Едно", Ричард Бах

Рак

"Да желаеш друг човек е може би най-рискованият от всички стремежи. В мига, в който пожелаеш някого - наистина го пожелаеш, - сякаш си взел хирургическа игла и си пришил щастието си към кожата на този човек, затова всяко разделяне оттук нататък ще причини разкъсана рана."

"Кажи да", Елизабет Гилбърт

Лъв

"Когато не откриваш ясна причина за любовта си към някого, означава, че наистина го обичаш...

Често пъти обичаш хора, които изпълняват капризите ти, които са като теб. Чувстваш се сигурен с тях. Да обичаш хората, които са като теб, всъщност е лесно.Трудното е да обичаш хора, които не приличат на теб, които не изпълняват всяко твое желание. Трудното е да обичаш някого, не защото те прави щастлив, а просто защото съществува, защото не прилича на никого другиго, защото си е такъв, какъвто е..."

"Музика край леглото ми", Кюршат Башар

Дева

"Ти заслужаваш любов и ще я получиш."

Ейми Пулер

Везни

"Любовта е огън, но никой не може да ти каже дали ще стопли сърцето ти или ще изгори душата ти."

Джоан Крофърд

Скорпион

"С цялата си несигурност, в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален, умира ли необичан, животът му положително изглежда провал, а самата смърт – смразяващ ужас. И ми се струва, че ако вие или аз трябва да избираме между два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, следователно нека се опитаме да живеем така, че нашата смърт да не носи облекчение на света."

"На изток от Рая", Джон Стайнбек

Стрелец

"Обичам те без да знам защо, кога и от къде. Обичам те просто, без проблеми и гордост. Обичам те по този начин, защото не познавам друг начин, при който няма аз и ти, толкова интимен, че когато сложиш ръката си на гърдите ми, сякаш е моята ръка, толкова интимен, че когато заспивам, твоите очи се затварят!" 

Пабло Неруда.

Козирог

"Да бъдеш силно обичан от някого ти дава сила. Да обичаш силно някого ти дава кураж!"

Лао Дзъ

Водолей

"Обичам много силно. Падам много силно. Винаги следвам сърцето си."

Ким Кардашиян

Риби

"Любовта е описание, сувенир. Веднъж дадена, никога не може да бъде забравена. Не я оставяйте да изчезне."

Джон Ленън

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама