Любовно пожелание за 29 май 2024 според зодията


Любовно пожелание за 29 май 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 29 май 2024. 

Овен

"Ако докоснеш горещ тиган, една секунда ще ти се стори колкото един час. Ако докоснеш гореща жена ,един час ще ти се стори като една секунда.Всичко е относително."

"Синя бездна"

Телец

"Когато се влюбиш, ще разбереш как те поглъща любовта. Като горски пожар е. Всеки път, когато си мислиш, че си го овладяла, лумва нова искра, която се разгаря. Тогава всички чувства, които си смятала за угаснали, пламват с нова сила."

"Тайна с дъх на парфюм", Фиона Макинтош

Вижте още: Намислете си число от 1 до 30 и вижте късметчето си за ЮНИ 2024

Близнаци

"Земята е пълна със сърдечни болки и раздори, това, че можете да споделите пътуването с някой, когото обичате, помага да се улесни малко."

Илия Дейвидсън

Рак

"Любовта е за показване, момиче, не тъгата. За какво са ти тези сълзи, ако нищо не си научила от тях?! За какво са ти спомените, ако се страхуваш от тях? И кой те е излъгал, че на всяка цена трябва да продължиш напред, ако не си се помирила с миналото? Или да го забравиш, без да си си простила? Или без да си поискала прошка? Или без да си я дала?! Не мога да те науча как да се усмихваш на проблемите си. Но мога да те убедя, че нито един от тях не е по-голям от теб.

– Какво щях да правя без теб, Михаиле?!

– Знаеш ли... Приятелят понякога може да ти направи голяма беля със съветите си. Затова ме слушай, но чувай само себе си. На света няма две еднакви чинии, камо ли човеци. И което е добро за водата, не е непременно добро за брега."

"Живот в скалите", Мария Лалева

Лъв

"Обичайте живота и животът ще обича и вас. Обичайте хората и хората ще ви отговарят с любов."

Антон Григориевич Рубинщайн

Дева

"Любовта е като запалено приятелство. В началото пламък, много хубав, често горещ и ожесточен, но все пак само лек и трептящ. С възрастта на любовта сърцата ни узряват и любовта ни става като въглени, дълбоки и неугасими."

Брус Лий

Телец

Везни

"Няма по-голямо щастие за мъжа от това да се приближиш до врата в края на деня, знаейки, че някой от другата страна на тази врата чака звука на стъпките му."

Роналд Рейгън

Вижте още: Как всяка зодия се справя с провала

Скорпион

"Любовта винаги надделява над вярата в нея. Ежедневни думи, звучат така: ако знаеше колко те обичам! – И съдържат дълбока и безкрайна истина!"

Вилхелм Хумболт

Стрелец

"Има легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла чучулигата и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка... или поне така е според легендата."

"Птиците умират сами", Колийн Маккълоу

Козирог

"И заживели щастливо до края на дните си не е приказка. Това е избор."

Фауна Уивър

Водолей

"Обичам те без да знам защо, кога и от къде. Обичам те просто, без проблеми и гордост. Обичам те по този начин, защото не познавам друг начин, при който няма аз и ти, толкова интимен, че когато сложиш ръката си на гърдите ми, сякаш е моята ръка, толкова интимен, че когато заспивам, твоите очи се затварят!" 

Пабло Неруда

Риби

"Не любовта кара живота да се движи напред. Любовта прави живота значим и смислен."

Франклин Джоунс

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама