Любовно пожелание за 3 април 2024 според зодията


Любовно пожелание за 3 април 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 3 април 2024. 

Овен

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Телец

"Който не обожава недостатъците на тази, която обича, той не може да твърди, че е наистина влюбен."

П. Калдерон

Вижте още: Големият месечен хороскоп за април 2024

Близнаци

"Намерете някой, когото да обичате като луд, който се освобождава и който ще ви обича също толкова безумно. Просто трябва да опитате. Ако не опитате, тогава ще изживеете живота си напразно."

"Запознайте се с Джо Блек"

Рак

"Кълна се, че не бих могъл да те обичам повече от колкото в момента и въпреки това знам, че ще го направя утре."

Лео Кристофър

Лъв

"Любовта не е повод и не е причина. Любовта не може да бъде цел на удоволствието, както наградата не може да бъде цел на вярата."

Алексей Иванов

Дева

"Ти и аз! Няма свят извън двама ни! Миналото е забравено, а няма бъдеще. Има само мигове, в които се вкусва безкраят на опиянението."

Асен Златаров

Везни

"Напомни му, че слабите никога няма да влязат в царството на любовта, защото то е безмилостно и алчно царство, и че жените се отдават само на решителните мъже, защото им вдъхват тъй жадуваната увереност, с която да се изправят пред живота."

"Любов по време на холера", Габриел Гарсия Маркес

Скорпион

Вижте още: Тези две зодии са най-щедри

Стрелец

"Един ден той ще осъзнае, че е загубил диамант, докато си е играл с безполезни камъни." 

Оминек

Козирог

"Имам любов и това е всичко, което имам. Правилно или грешно, какво мога да направя? Обичам го, аз съм негов и всичко, което е, също съм. Обичам го, ние сме едно. Няма какво да се направи. Не мога да направя нещо, освен да го държа, да го държа завинаги. Бъдете с него сега, утре и през целия си живот."

"Уестсайдска история"

Водолей

"Хората мислят, че сродната ти душа е твоята перфектна половинка. Това е, което всички искат. Но истината е, че сродната ти душа е твоето огледало. Човекът, който ти показва истинската ти същност и всичко в нея, което те дърпа назад. Човекът, който те кара да обърнеш внимание на себе си, за да може да промениш живота си."

"Яж, моли се и обичай", Елизабет Гилбърт

Риби

"На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина."

Петър Дънов

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама