Любовно пожелание за 3 януари 2023 според зодията


Любовно пожелание за 3 януари 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич."

Джордж Оруел,"1984"

Телец

"Необходима е смелост да се обича, но болката от любовта е пречистващият огън, който тези, които обичат щедро, познават. Всички познаваме хора, които толкова се страхуват от болка, че се затварят като миди в черупка и, като не раздават нищо, не получават нищо и следователно няма как да открият красотата на любовта."

Елинор Рузвелт

Близнаци

"Любовта не означава да се гледаме един в друг. Любовта означава заедно да гледаме в една и съща посока."

Антоан де Сент-Екзюпери

Рак

"Аз съм безнадежден романтик. Мъжът трябва да споделя моите интереси в живота, той трябва да ми помага да стана по-добър човек. Любовта е длъжна да прави това."

Анджелина Джоли

Лъв

"Всяка връзка е като пожар. И че някои от тия пожари са направо огнена стихия – могъщи, завладяващи, величествени и опасни, способни да те изпепелят още преди да си усетил, че гориш. Други пък са като домашно огнище – с укротени пламъци, даващи уют и животворна топлина. Имаше и други примери – свалка като фойерверк, като бенгалски огън, която трае само една нощ."

"Светлината, която изгубихме", Джил Сантополо

Дева

"Любовта - дума, която в зависимост от контекста може да означава какво ли не..." 

Андрей Курпатов

Везни

"Тя е обичала преди теб и пак ще обича. Но ако сега обича ТЕБ, какво? Тя не е идеална. И ти не си идеален. Щом те кара да се смееш, щом ти позволява да грешиш, дръж се за нея и давай всичко, на което си способен. Тя ти отдава част от себе си. Знай, че можеш да разбиеш сърцето й. Така че не я наранявай, не й изневерявай, не я анализирай и не я осъждай. И не очаквай повече, отколкото тя може да даде. Усмихвай се, когато те прави щастлив. Покажи й, когато те ядосва. И тъгувай, когато тя не е до теб!"

Боб Марли

Скорпион

"Истинската любов понася всичко, понася всичко и триумфира!"

Дада Васвани

Стрелец

"Обичам те? Боже мой, ако любовта ти беше пясък, моята би била вселена от плажове."

"Принцесата на булката", Уилям Голдман

Козирог

"И беше щастлива, че се случи да разбере какво е това, любовта, както казват – нещо хладно и случайно под ниското небе с лъскава луна, и безшумно, и така красиво неподвижно и самотно. Беше хубаво. Но никога не се случи повече."

"Пътуване по посока на сянката“, Яна Букова

Водолей

"С цялата си несигурност, в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален, умира ли необичан, животът му положително изглежда провал, а самата смърт – смразяващ ужас. И ми се струва, че ако вие или аз трябва да избираме между два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, следователно нека се опитаме да живеем така, че нашата смърт да не носи облекчение на света."

Джон Стайнбек, "На изток от Рая"

Риби

"Любовта не е повод и не е причина. Любовта не може да бъде цел на удоволствието, както наградата не може да бъде цел на вярата."

Алексей Иванов

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама