Любовно пожелание за 3 юни 2023 според зодията


Любовно пожелание за 3 юни 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта не означава да се гледаме един в друг. Любовта означава заедно да гледаме в една и съща посока."

Антоан де Сент-Екзюпери

Телец

"Всяка връзка е като пожар. И че някои от тия пожари са направо огнена стихия – могъщи, завладяващи, величествени и опасни, способни да те изпепелят още преди да си усетил, че гориш. Други пък са като домашно огнище – с укротени пламъци, даващи уют и животворна топлина. Имаше и други примери – свалка като фойерверк, като бенгалски огън, която трае само една нощ."

"Светлината, която изгубихме", Джил Сантополо

Вижте още: Съвет за всяка зодия за юни 2023

Близнаци

"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."

"Нощем с белите коне", Павел Вежинов

Рак

"Тя е обичала преди теб и пак ще обича. Но ако сега обича ТЕБ, какво? Тя не е идеална. И ти не си идеален. Щом те кара да се смееш, щом ти позволява да грешиш, дръж се за нея и давай всичко, на което си способен. Тя ти отдава част от себе си. Знай, че можеш да разбиеш сърцето й. Така че не я наранявай, не й изневерявай, не я анализирай и не я осъждай. И не очаквай повече, отколкото тя може да даде. Усмихвай се, когато те прави щастлив. Покажи й, когато те ядосва. И тъгувай, когато тя не е до теб!"

Боб Марли

Лъв

"Аз съм безнадежден романтик. Мъжът трябва да споделя моите интереси в живота, той трябва да ми помага да стана по-добър човек. Любовта е длъжна да прави това."

Анджелина Джоли

Дева

"Никой никога не е получавал по-любяща и безусловна подкрепа от моя. И аз те обичам."

Стивън Морган

Везни

"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич."

Джордж Оруел,"1984"

Скорпион

"Необходима е смелост да се обича, но болката от любовта е пречистващият огън, който тези, които обичат щедро, познават. Всички познаваме хора, които толкова се страхуват от болка, че се затварят като миди в черупка и, като не раздават нищо, не получават нищо и следователно няма как да открият красотата на любовта."

Елинор Рузвелт

Вижте още: Това са зодиите, за които ЮНИ ще е пълен купон

Стрелец

"Най-съкровените желания за мъжете и жените са едни и същи - всеки иска да е обичан, да бъде оценен. Но начините, по които ги проявяваме, са различни. Изкуството на тези отношения се състои в това да намерите уникалния за всяка двойка път, да чуете зова на другия за любов и да се изпълните и двамата взаимно с любов."

Лариса Ренар

Козирог

"Напомни му, че слабите никога няма да влязат в царството на любовта, защото то е безмилостно и алчно царство, и че жените се отдават само на решителните мъже, защото им вдъхват тъй жадуваната увереност, с която да се изправят пред живота."

"Любов по време на холера", Габриел Гарсия Маркес

 

Водолей

"Любов. И това е любов. Старата магия, която не само озарява с дъгата на мечтите сивото небе на действителността, но заедно с това хвърля романтична светлина и върху купчина смет; магия и безумна подигравка."

"Триумфалната арка"

Риби

"Изкуството на любовта е до голяма степен изкуството на постоянството."

Алберт Елис

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама