Любовно пожелание за 4 декември 2022 според зодията


Любовно пожелание за 4 декември 2022 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Някои жени избират да следват мъжете си, други мечтите си. Ако се чудите кое да изберете, знайте, че кариерата ви няма да се събуди един ден и да ви кажe, че вече не ви обича!"

Лейди Гага

Телец

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Близнаци

"Любовта е съставена от една душа, обитаваща две тела."

Аристотел

Рак

"Научаваш се да обичаш отново, когато се влюбиш отново."

Адел

Лъв

"Чрез скръбта се учим да обичаме. Сърцето ти не е разбито. Боли, защото става по-голямо. А колкото по-голямо е, толкова повече любов може да носи в себе си."

Рита Браун

Дева

"Любовта е сляпа и може да превземе ума ви. Това, което мислите, че е любов, всъщност не е. Разширете ума си."

Ийв

Везни

"Хората мислят, че сродната ти душа е твоята перфектна половинка. Това е, което всички искат. Но истината е, че сродната ти душа е твоето огледало. Човекът, който ти показва истинската ти същност и всичко в нея, което те дърпа назад. Човекът, който те кара да обърнеш внимание на себе си, за да може да промениш живота си."

"Яж, моли се и обичай", Елизабет Гилбърт

Скорпион

"Любовта е като приятелство, подпалено от огън. В началото е само пламък, много красив, понякога горещ и бурен, но все пак само пламък. Когато любовта остарее, нашите сърца порастват и нашата любов се превръща в жарава – силно-горяща и неугасима."

Брус Лий

Стрелец

"Чувствата много приличат на вълните - не можем да ги спрем, но можем да изберем вълна, по която да сърфираме."

Джонатан Мартенсон

Козирог

"Твоята любов към нея, си е твоя. Тя ти принадлежи. Дори да я отхвърли, тя не може да промени това. Тя просто не се възползва от нея. Това, което дадеш, остава твое завинаги. Онова, което запазиш, е изгубено завинаги!"

Ерик-Еманюел Шмит

Водолей

"Чрез скръбта се учим да обичаме. Сърцето ти не е разбито. Боли, защото става по-голямо. А колкото по-голямо е, толкова повече любов може да носи в себе си."

Рита Браун

Риби

"И заживели щастливо до края на дните си не е приказка. Това е избор."

Фауна Уивър

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама