Любовно пожелание за 4 февруари 2023 според зодията


Любовно пожелание за 4 февруари 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Имам любов и това е всичко, което имам. Правилно или грешно, какво мога да направя? Обичам го, аз съм негов и всичко, което е, също съм. Обичам го, ние сме едно. Няма какво да се направи. Не мога да направя нещо, освен да го държа, да го държа завинаги. Бъдете с него сега, утре и през целия си живот."

"Уестсайдска история"

Телец

"Любовта е най-голямото освежаване в живота."

Пабло Пикасо

Близнаци

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Вижте още: Как всяка зодия разбира, че е намерила мъжа на живота си

Рак

"Не казвайте, че не сме прави един за друг, както аз виждам. Не сме прави за никой друг."

"Режещият ръб"

Лъв

"Животът без любов е като дърво без цветчета или плодове."

Халил Гибран

Дева

"Любовта не е повод и не е причина. Любовта не може да бъде цел на удоволствието, както наградата не може да бъде цел на вярата."

Алексей Иванов

Везни

"Когато сме влюбени, ние си изглеждаме доста различни от това, което бяхме преди."

Блез Паскал

Вижте още: Ако имате Скорпион в живота си, трябва да прочетете това

Скорпион

"Не я бе виждал отдавна, а не можеше да я забрави. Имаше едно кътче в неговото сърце, заето от нея и той не можеше да я прогони от там… Едно кътче, но то владееше цялото му същество."

Димитър Талев

Стрелец

"Красивите цветя се обират веднага и малцина обръщат внимание на бодливите растения. А истината е, че от тях се правят най-добрите лекове. Мигар не е същото и с градината на любовта? Как любовта може да бъде достойна за името си, ако избираме само красивото и загърбваме трудностите? Лесно е да се радваш на хубавото и да не харесваш лошото. Това го може всеки. Истинското предизвикателство е да обичаш едновременно и хубавото, и лошото, не защото без нощ няма ден, а защото трябва да надскочиш такива описания и да приемеш любовта в нейната цялост."

Елиф Шафак

Козирог

"Децата измерват любовта по време. Трябва да прекарваме време в детството им, да не бързаме никъде, да бъдем с тях тук и сега. Ако не сте били там, когато са се нуждали от тях, е трудно да си простите."

Робин Берман

Водолей

"Хората мислят, че сродната ти душа е твоята перфектна половинка. Това е, което всички искат. Но истината е, че сродната ти душа е твоето огледало. Човекът, който ти показва истинската ти същност и всичко в нея, което те дърпа назад. Човекът, който те кара да обърнеш внимание на себе си, за да може да промениш живота си."

"Яж, моли се и обичай", Елизабет Гилбърт

Риби

"… Някои твърдят, че Любовта е само химически процеси. Разбира се, че е химически процеси – къде бихме били всички ние без химия? Но науката е само един от начините да се опише света. Другият начин да бъде описан той е да се каже: къде бихме били всички ние без Любов?"

"Годината на потопа", Маргарет Атууд

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама