Любовно пожелание за 5 април 2024 според зодията


Любовно пожелание за 5 април 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 5 април 2024. 

Овен

"На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина."

Петър Дънов

Телец

"Ако живееш до сто години, искам да живея един ден по-малко от теб, така че никога да не трябва да живея без теб."

"Мечо Пух", А. Милн

Вижте още: Големият месечен хороскоп за април 2024

Близнаци

"Ние обичаме, не защото най-накрая сме срещнали нашия идеал. Обичаме, защото сме съзрели своя идеал в човек, който не е идеален."

Анджелина Джоли

Рак

"Има легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла чучулигата и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка... или поне така е според легендата."

"Птиците умират сами", Колийн Маккълоу

Лъв

"Едно простичко "Обичам те!" е по-значимо от всички пари на света!"

Франк Синатра

Дева

"Някои жени избират да следват мъжете си, други мечтите си. Ако се чудите кое да изберете, знайте, че кариерата ви няма да се събуди един ден и да ви кажe, че вече не ви обича!"

Лейди Гага

Везни

"Ако обичате, но не ви обичат, откажете се. Ако ви обичат, но вие не обичате – премислете отново. Ако любовта е взаимна – борете се!"

Ошо

Скорпион

"Да бъдеш смел означава да обичаш безусловно, без да очакваш нещо в замяна."

Мадона

Вижте още: Ако се опитате да промените тези зодии, ще ги загубите завинаги

Стрелец

"Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му."

Зигмунд Фройд

Козирог

"С цялата си несигурност, в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален, умира ли необичан, животът му положително изглежда провал, а самата смърт – смразяващ ужас. И ми се струва, че ако вие или аз трябва да избираме между два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, следователно нека се опитаме да живеем така, че нашата смърт да не носи облекчение на света."

"На изток от Рая", Джон Стайнбек

Водолей

"Да пишеш за истинската любов, значи да изпиташ най-прекрасното творческо разочарование: невъзможността нито да я опишеш, нито да я изразиш."

Чарли Чаплин

Риби

"Никога не съм правила усилия, за да получа любов. Защото ще получа трофей. Любовта трябва да е лесна и да идва сама. Другото е преследване и изнасилване..."

Вивиан Уестууд

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама