Любовно пожелание за 5 декември 2022 според зодията


Любовно пожелание за 5 декември 2022 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Любовта е най-трудният навик за прекъсване и най-трудният за задоволяване."

Дрю Баримор

Телец

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Близнаци

"Любовта е от всички страсти най-силна, защото атакува едновременно главата, сърцето и сетивата."

Лао Дзъ

Рак

"Който е узрял да танцува, той е узрял и да се влюби."

Джейн Остин

Лъв

"Любовта побеждава страха."

Апостол Йоан

Дева

"В сънищата и в любовта няма невъзможности."

Янош Арнай

Везни

"Мъжете разказват с охота за жените, преминали през живота им, но за онази, единствената и незаменимата мълчат. Жените, от своя страна, разказват с гордост за мъжа, спечелил сърцето им, но за онези временните, краткотрайните и отминалите, не искат дори да си спомнят."

"Поривите на плътта", Силвия Кристъл

Скорпион

"Когато обичаме, ние винаги се стремим да станем по-добри от нас. Когато се стремим да станем по-добри от нас, всичко около нас също се подобрява."

"Алхимикът", Паулу Коелю

Стрелец

"- Винаги съм смятал, че духовните спътници споделят безусловна любов, че нищо не е в състояние да ги раздели.

- Безусловна? - повтори тя. - Ако аз съм жестока и изпълнена с безпричинна омраза, ако постоянно те тъпча, винаги ли ще ме обичаш? Ако те пребивам до смърт, ако се запилявам с дни, ако проигравам на комар последното ни петаче и се прибирам пияна-заляна, пак ли ще ме обичаш?

- Хм, като се замисля, любовта ми сигурно ще поохладнее - признах аз. Колкото по-застрашение сме, толкова по-малко обичаме. - Интересно, да обичаш някого безусловно означава да не те е грижа какъв е този човек и какво върши! Излиза, че безусловната любов е равносилна на безразличието!"

"Едно", Ричард Бах

Козирог

"Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти."

"Брулени хълмове", Емили Бронте

Водолей

"Когато не откриваш ясна причина за любовта си към някого, означава, че наистина го обичаш...

Често пъти обичаш хора, които изпълняват капризите ти, които са като теб. Чувстваш се сигурен с тях. Да обичаш хората, които са като теб, всъщност е лесно.Трудното е да обичаш хора, които не приличат на теб, които не изпълняват всяко твое желание. Трудното е да обичаш някого, не защото те прави щастлив, а просто защото съществува, защото не прилича на никого другиго, защото си е такъв, какъвто е..."

"Музика край леглото ми", Кюршат Башар

Риби

"Единственото, по-велико от могъществото на ума, е смелостта на сърцето."

"Красив ум"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама