Любовно пожелание за 5 февруари според зодията


Любовно пожелание за 5 февруари според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Единственото, по-велико от могъществото на ума, е смелостта на сърцето."

"Красив ум"

Телец

"Изкуството на любовта е до голяма степен изкуството на постоянството."

Алберт Елис

Близнаци

"Знаеш, че е любов, когато всичко, което искаш, е той да бъде щастлив, дори ти да не си част от неговото щастие."

Джулия Робъртс

Рак

"Няма нищо по-убийствено от това да обичаш от все сърце, макар и да съзнаваш, че другият не го заслужава, и колкото и да се опитваш, да не можеш да го забравиш."

Съмърсет Моъм, "Обикновена авантюра"

Лъв

"Ако имах цвете за всеки път, когато си мислех за теб, бих могъл да ходя в градината си завинаги."

Алфред Тенисън

Дева

"Всички сме малко странни. А животът е странен. И когато открием някой, чиито странности са съвместими с нашите, ние се присъединяваме към тях и изпадаме във взаимно задоволяващи странности - и го наричаме любов - истинска любов."

Робърт Фулхум

Везни

"В твоята светлина се научавам да обичам. В твоята красота, как да правиш стихове. Танцуваш в гърдите ми, където никой не те вижда, но понякога го виждам и тази гледка се превръща в това изкуство."

Руми

Скорпион

"Една истинска връзка е тази, в която човек е свободен да бъде себе си – да се смее с мен, но никога на мен. Да плаче с мен, но никога заради мен. Да обича живота, да обича себе си, да обича да бъде обичан. Тази любов се базира на свобода и никога не може да се роди в ревниво сърце."

Лео Бускалия

Стрелец

"Ти и аз! Няма свят извън двама ни! Миналото е забравено, а няма бъдеще. Има само мигове, в които се вкусва безкраят на опиянението."

Асен Златаров

Козирог

"Да обичаш значи да намериш в щастието на друг своето собствено щастие."

Лайбниц

Водолей

"Веднага сърцето ми се раздвижва в гърдите ми само щом те видя, а гласът не излиза и езикът се чупи. Тънък огън бързо се появява върху кожата, а очите вече не виждат и ушите бучат."

Сафо

Риби

"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Педро Салинас

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама