Любовно пожелание за 5 юни според зодията


Любовно пожелание за 5 юни според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Трудно е да срещнеш любовта. Понякога тя е толкова голяма, че е невъзможно да я побереш изведнъж в живота си."

Диана Петрова

Телец

"Ако има някакъв вид магия на този свят, това трябва да е опит за разбиране на някого, споделяне на нещо. Знам, че е почти невъзможно да успеем, но... на кого му пука, наистина? Отговорът трябва да е в опита."

"Преди изгрев слънце"

Близнаци

"Твоят човек не е този, с когото ти е добре - може да ти е добре със стотици хора. Твоят човек е този, без когото ти е зле!"

Ерих Мария Ремарк

Рак

"Обичайте много неща, защото в това се крие истинската сила и който обича много, изпълнява много и може да постигне много, а това, което се прави в любовта, се прави добре."

Винсент ван Гог

Лъв

"Да обичаш означава да бъдеш уязвим. Обичайте всичко и сърцето ви може да бъде разбито. За да избегнете това, не трябва да се обвързвате с друго живо същество, дори с животно. Обградете се с хобита и лукс. Заключете сърцето си на сигурно в ковчега на своя егоизъм. Там, на това тъмно, самотно място, обаче, то ще се промени. Ще стане неразрушимо и непроницаемо. Да обичаш означава да бъдеш уязвим." 

Клайв Левис

Дева

"Няма по-голямо щастие за мъжа от това да се приближиш до врата в края на деня, знаейки, че някой от другата страна на тази врата чака звука на стъпките му."

Роналд Рейгън

Везни

"Любовта включва особена неразбираема комбинация от разбиране и неразбиране."

Даян Арбус

Скорпион

"Романтиката е блясъкът, който превръща прахта на сивото ежедневие в брокат."

Елинор Глин

Стрелец

"В живота на всеки се появява такъв човек, след който се променяш завинаги. И изобщо не е важно дали времето, прекарано с него, е било безгранично щастие или безумна болка. Ти просто разбираш, че никога повече няма да си отново такъв, какъвто си бил, преди да се срещнете!"

"Три метра над небето"

Козирог

"Любовта, която получаваш е равна на тази, която даваш."

Пол Маккартни

Водолей

"Най-добрите музи са онези от плът и кръв, които можеш да докоснеш, които шепнат на ухото ти и позволяват да допреш устни до техните."

"Жената на поета", Дженифър Лам

Риби

"Знаех, че нямам бъдеще с него, но в самотния живот има редки моменти, когато някоя душа докосва твоята така, както звездите доближават земята веднъж в годината. Ето такова съзвездие беше Дедал за мен."

"Цирцея", Маделин Милър

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама