Любовно пожелание за 6 януари 2023 според зодията


Любовно пожелание за 6 януари 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"Когато се спънеш в любовта, не е трудно да се изправиш. Но когато се влюбиш истински, падаш в плен, от който няма спасение."

Алберт Айнщайн

Телец

"На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина."

Петър Дънов

Близнаци

"Да целунеш някого в нещо лично, всъщност много лично, а сърцето ти винаги прескача замалко, преди да го направиш."

Киану Рийвс

Рак

"Любовта си е любов – отсъжда възрастната жена. – Както дървото си е дърво. Може да е фиданка или хилядолетен дъб, но все пак има корени и собствен живот и зависи от милостта на сезоните."

"В града на замечтаните кули", Джулия Уелан

Лъв

"Ако вярваш в любовта от пръв поглед, никога не спираш да се оглеждаш."

"Отблизо"

Дева

"Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно."

"Любов", Елиф Шафак

Везни

"Любовта – това е, наркотик. Отначало започва е еуфория, лекота и чувство за пълно удовлетворение. На следващият ден ти се иска още и още. Ти все още не си сигурен но, това чувство ти харесва, уверен си и мислиш, че можеш без всички останали. На всеки две минути мислиш за любимото същество, но постепенно привикваш с него и ставаш напълно зависим от него. Ако това чувство се постоянно, ти започваш да се чувстваш, като наркоман, лишен от поредната доза“

"На брега на Рио-Педро седнах и плаках", Паулу Коельо

Скорпион

"Нито висока интелигентност, нито въображение, дори и двете заедно не правят гения. Любов, любов и любов - това е душата на гения." 

Волфганг Амадеус Моцарт

Стрелец

"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Педро Салинас

Козирог

"Всеки, който обича, търси липсваща частичка от себе си. За това всеки влюбен се натъжава при мисълта за своя любим. То е като да влезеш в стая пълна със спомени. Такива, за които не си се сещал от дълго време."

Харуки Мураками

Водолей

"Да обичаш не означава просто да гледаш другия… Да обичаш означава да гледате заедно в една и съща посока."

Антоан дьо Сент-Екзюпери

Риби

"Ти заслужаваш любов и ще я получиш"

Ейми Пулер

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама