Любовно пожелание за 7 април 2024 според зодията


Любовно пожелание за 7 април 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 7 април 2024. 

Овен

"Да се ​​страхуваш от любовта означава да се страхуваш от живота, а онези, които се страхуват от живота, са вече три четвърти мъртви"

Бертран Ръсел

Телец

"Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно."

"Любов", Елиф Шафак

Близнаци

"Той се отдръпна, опитвайки се да не я гледа дълго, сякаш беше слънце, но я видя като слънцето дори без да гледа."

"Анна Каренина", Лев Толстой

Вижте още: Ако се опитате да промените тези зодии, ще ги загубите завинаги

Рак

"Няма нищо по-убийствено от това да обичаш от все сърце, макар и да съзнаваш, че другият не го заслужава, и колкото и да се опитваш, да не можеш да го забравиш."

"Обикновена авантюра", Съмърсет Моъм

Лъв

"Любовта – това е, наркотик. Отначало започва е еуфория, лекота и чувство за пълно удовлетворение. На следващият ден ти се иска още и още. Ти все още не си сигурен но, това чувство ти харесва, уверен си и мислиш, че можеш без всички останали. На всеки две минути мислиш за любимото същество, но постепенно привикваш с него и ставаш напълно зависим от него. Ако това чувство се постоянно, ти започваш да се чувстваш, като наркоман, лишен от поредната доза“

"На брега на Рио-Педро седнах и плаках", Паулу Коельо

Дева

"На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина."

Петър Дънов

Везни

"Най-добрата любов е онази, която събужда душата и ни кара да посягаме към още, която насажда огън в сърцата ни и носи мир в ума ни."

Ноа Калхун

Вижте още: Жените от тези зодии са много по-красиви в зрелите си години

Скорпион

"Ако трябваше да сънувам идеалната жена, тя дори нямаше да се доближи до теб."

"Момчето среща света"

Стрелец

"Любовта си е любов – отсъжда възрастната жена. – Както дървото си е дърво. Може да е фиданка или хилядолетен дъб, но все пак има корени и собствен живот и зависи от милостта на сезоните."

"В града на замечтаните кули", Джулия Уелан

Козирог

"Най-съкровените желания за мъжете и жените са едни и същи - всеки иска да е обичан, да бъде оценен. Но начините, по които ги проявяваме, са различни. Изкуството на тези отношения се състои в това да намерите уникалния за всяка двойка път, да чуете зова на другия за любов и да се изпълните и двамата взаимно с любов."

Лариса Ренар

Водолей

"- Бих предпочел да прекарам един живот с теб, отколкото да се изправям пред всички векове на този свят сам."

"Властелинът на пръстените"

Риби

"Любовта връхлита внезапно и те завладява, преди да си успял да я осъзнаеш, а после вече не можеш да направиш нищо. Само да се влюбиш и вече си погубена, както и да се развият оттук нататък нещата. Поне така пише в книгите."

Маргарет Атууд

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама