Любовно пожелание за 7 март 2024 според зодията


Любовно пожелание за 7 март 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 7 март 2024. 

Овен

"Няма по-голямо щастие за мъжа от това да се приближиш до врата в края на деня, знаейки, че някой от другата страна на тази врата чака звука на стъпките му."

Роналд Рейгън

Телец

"Знам, че по някакъв начин всяка моя стъпка от момента, в който можех да вървя, беше стъпка към намирането ви."

Никълъс Спаркс, "Съобщение в бутилка"

Близнаци

"Колкото повече ви давам, толкова повече имам."

Уилям Шекспир

Вижте още: Причината за развод според зодията ви

Рак

"Обичайте себе си първо и всичко останало си идва на мястото. Наистина трябва да обичаш себе си, за да свършиш нещо на този свят."

Топка Люсил

Лъв

"Винаги следвайте сърцето си. Понякога ще боли - но ще се оправите."

Дженифър Лопес

Дева

"Любовта е емблемата на вечността; обърква всяка представа за времето: заличава всички спомени за началото, всички страх от край."

Мадам дьо Стаел

Везни

"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Педро Салинас

Скорпион

"Хората мислят, че сродната ти душа е твоята перфектна половинка. Това е, което всички искат. Но истината е, че сродната ти душа е твоето огледало. Човекът, който ти показва истинската ти същност и всичко в нея, което те дърпа назад. Човекът, който те кара да обърнеш внимание на себе си, за да може да промениш живота си."

"Яж, моли се и обичай", Елизабет Гилбърт

Стрелец

"Мъжът е погълнат от мига, а жената търси продължението. Но при сближаването на двамата може би се получава истинското време, пълното: мъжът ме кара да усетя мига, а аз го заставям да се влее в продължението на мига. Само двама, мъж и жена, които се обичат, могат да почувствуват времето в неговата мигновеност и продължителност."

Блага Димитрова

Козирог

"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич."

"1984", Джордж Оруел

Вижте още: Тези 3 зодии имат заложби да бъдат медиуми

Водолей

"Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла само една дума, но дума, каквато никога дотогава не бях чувал. Имах познанства с жени, но винаги бяха бегли срещи, един забавен час, понякога една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата. А и не желаех повече, защото бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго освен на себе си и най-много още на някой другар. Сега изведнъж видях, че можех да бъда нещо за някого просто защото бях до него и той бе щастлив, просто защото бяхме заедно. Изговориш ли го, звучи много просто, но ако се размислиш, то всъщност е огромно, безкрайно. Осъзнато това може да разнищи и промени човека. То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче - може!"

"Трима другари"

Риби

"Ако има някакъв вид магия на този свят, това трябва да е опит за разбиране на някого, споделяне на нещо. Знам, че е почти невъзможно да успеем, но... на кого му пука, наистина? Отговорът трябва да е в опита."

"Преди изгрев слънце"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама