Любовно пожелание за 9 януари 2023 според зодията


Любовно пожелание за 9 януари 2023 според зодията
Снимка: iStock

Овен

"И все пак, от време на време ще се сещаш за нея. Вечер, когато нещо ти тежи и искаш да ѝ го разкажеш или сутрин - посягайки към телефона, но знаейки, че вече нямаш дори моралното право да ѝ се обадиш. И все пак от време на време ще се нуждаеш от нея - ей така… Просто, за да помълчите…" 

Чарлс Буковски

Телец

"В този свят няма нищо, освен любов. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкова по-силна става. Колкото повече получаваш любов, толкова тя е по-силна. Колкото повече любов даваш, толкова по-добър и по-силен ставаш. Има много форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната любов носи собствена изгода, но губи от своята значимост."

Ранбир Капур

Близнаци

"Понякога трябва да си отделен от хората, които обичаш, но това не те кара да ги обичаш по-малко. Понякога ги обичате повече."

Рони Милър, "Последната песен"

Рак

"Любовта е приятелство, обхванато от огън. Тя е лесно разбирателство, взаимно доверие, споделяне и прощаване. Тя е вярност в добри и лоши времена. Тя приема и несъвършенството и проявява снизхождение към човешкие слабости."

Ан Ландърс

Лъв

"Знаех, че нямам бъдеще с него, но в самотния живот има редки моменти, когато някоя душа докосва твоята така, както звездите доближават земята веднъж в годината. Ето такова съзвездие беше Дедал за мен."

"Цирцея", Маделин Милър

Дева

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Везни

"Не любовта кара живота да се движи напред. Любовта прави живота значим и смислен."

Франклин Джоунс

Скорпион

"Незрялата любов казва: "Обичам те, защото имам нужда от теб ". Зрялата любов казва: "Имам нужда от теб, защото те обичам".

Ерих Фром

Стрелец

"Единствената любов, която остава от така наречената "сексуална любов", е любовта, която е преживяла всичко: разочарования, падения, предателства, която е приела тъжния факт, че накрая не остава никакво друго желание, освен желанието да имаш някого до себе си."

Греъм Грийн

Козирог

"В живота трябва да поемеш темпото, в което върви любовта. Не го насилвайте. Просто не насилвате любовта, не насилвате да се влюбвате, не насилвате да бъдете влюбени - просто ставате. Не знам как да кажа това на английски, но просто го усещаш."

Хуан Пабло Галавис

Водолей

"- Защото те обичам - казах аз. - Защото ти си в моя живот като музиката в края на тишината."

Робърт Б. Паркър

Риби

"Влюбен съм в приключенията, така че започвам да се чудя дали това не е причината да си падам по теб."

Е. Грин

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама