Любовта идва скоро... вижте кога в хороскопа за 25 август


Любовта идва скоро... вижте кога в хороскопа за 25 август
Снимка: iStock/Guliver

Вижте какво ви чака днес в хороскопа за 25 август. Някои зодии ще забележат, че има хора около тях, които говорят зад гърба им. И тези хора са едни от най-близките им приятели. Ще последват сериозни разговори. Други зодии ще трябва да се замислят сериозно за бъдещето.

Овен

През този ден усилията ви ще бъдат възнаградени с признанието от страна на важен човек. Опитайте се да реагирате максимално скромно, за да не развалите високата оценка за себе си. В любовта ще се изненадате колко е влюбен някой във вас. Към края на деня ще получите любовен СМС, който ще ви подскаже кой точно изпитва силни чувства към вас. Подходете внимателно и помислете - защо пък да не дадете шанс?

Телец

Този петък не е много подходящ за преговори, освен ако сега не предстои тяхното продължение. Не си правете сметките без кръчмаря, със сигурност ще излязат криви, а вие нямате нужда от допълнителни усложнения. В любовта нещо не ви върви напоследък. Но трябва да знаете, че до края на септември ще се появи човек, който ще ви вдъхне нови надежди.

Близнаци

Този петък не се тревожете за развитието на личните ви дела. Със сигурност напълно ще контролирате ситуацията, макар че отстрани това няма да изглежда така. Вече сте убедили когото трябва, че това е негово решение и това е най-важното.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама