ЛЮБОВТА идва за 2 зодии в хороскопа за 29 май - 4 юни


ЛЮБОВТА идва за 2 зодии в хороскопа за 29 май - 4 юни
Снимка: iStock/Guliver

Вълнуваща седмица за зодиите. В любовта ще има изненади и много емоции, които ще властват на цялата седмица.

Овен

През тази седмица, основен момент в поведението ви през първите два дни на периода трябва да бъде правилната стратегия в изпълнението на плановете ви. В същото време се опитайте да се губите отзивчивост спрямо близките ви хора или колеги, на които знаете, че може да разчитате. Постъпките ви трябва да са добре обмислени. Въздържайте се от спонтанни действия през цялата седмица.

В сряда и четвъртък обърнете повече внимание на всяка нова информация, която получите. Противно на очакванията в петък ще бъдете преизпълнени с енергия, но се въздържайте от започването на нови неща, тъй като може да загубите част от ентусиазма си през почивните дни. В личен план не форсирайте нещата. Каквото има да се случва ще стане, независимо дали полагате усилия за това или не.

Телец

Подценявате важен човек, който би могъл да внесе много повече в живота ви, отколкото си представяте. Не бъдете толкова затворени и критични. Понякога е нужно усилие и кураж, за да допуснем новото в живота ни. Бъдете такива. Не е задължително някой да е точно като нас, за да го обичаме. Не забравяйте,че противоположностите се привличат, а когато има искрени чувства разликите по-скоро внасят. Със сигурност няма нужда да се преструвате.

Извадете на показ всичките си черти, като положителните, така и отрицателните. Само нека да има баланс. Това е здравословното положение на нещата. Не очаквайте прекалено романтични постъпки, а по-скоро наблюдавайте за действията, които говорят за отговорност. С повече положителна настройка хубавите неща в живота наистина се случват.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама