ЛУДА ЛЮБОВ за 3 зодии в хороскопа за 24-30 април


ЛУДА ЛЮБОВ за 3 зодии в хороскопа за 24-30 април
Снимка: iStock/Guliver

Какво ни чака през новата седмица? Доста задачи, но и много любовни трепети, с които седмицата да мине по-щастливо. Ето какво ни чака в седмичния хороскоп за 24-30 април.

Овен

Новата седмица няма да ви остави да скучаете. Дните ви ще бъдат изпълнени с общуване, преговори, пътувания, срещи – служебни и лични. Успехът ви ще зависи от това доколко добре ще планирате дейностите си, за това в понеделник сутринта това трябва да е първата ви задача.

Помислете и как и къде ще прекарате почивните дни, тъй като ще имате нужда от по-сериозна почивка. Във вторник и сряда ще имате задълбочени контакти с ваши роднини. Разговорите може да променят ситуацията, в която се намирате към добро. В последните дни на седмицата бъдете внимателни с нова информация, която постъпва към вас. Може да бъдете подведени и въз основа на грешно впечатление да постъпите не така както би трябвало.

Телец

През тази седмица задачите ви няма да са малко. Единственият начин да се справите с всичко е да съчетаете умерена страст в желанията и абсолютна дипломатичност. Бъдете по-умерени в приказките си, особено през първите дни на периода. Може да имате блестящи идеи, но те трябва да изчакат своето време. Ако ги споделите предварително може да загубят от енергията си.

В сряда ще преживеете странна ситуация в дома. Не бързайте да правите изводи и да взимате решения. През цялата седмица предпазливостта и далновидността ще са най-добрите ви помощници. Не бързайте да се отчайвате ако нещата не се развиват според очакванията ви. Много скоро ситуацията коренно ще се промени и ще бъдете в изключително изгодна позиция.

Близнаци

Не бива да пропускате възможностите, които седмицата ще ви предостави. За тези седем дни ще може да направите повече, отколкото сте имали шанса през последните месеци. Това безспорно ще ви изтощи, но усилията ще си заслужават. Успешни дни за преговори са понеделник и сряда. Вторник и четвъртък са дни за...

ДОЧЕТИ ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама