Между тези ЗОДИИ има силно привличане, но всеки живее по собствени правила


Между тези ЗОДИИ има силно привличане, но всеки живее по собствени правила
Снимка: iStock/Guliver

Може би обичате да излизате, но партньорът ви предпочита да си стоите вкъщи. Или пък сте изключително общителна личност, но той не обича да споделя. Какъвто и да е случаят, може би вие сте една от четирите зодиакални двойки, които имат силна химия помежду си, но различен начин на живот. А противоположностите могат да бъдат много привлекателни.

Везни + Лъв

Като един от най-справедливите знаци, Везните обичат да претеглят всички възможни опции. Докато този начин на мислене ги прави отворени и гъвкави, те действат много по-различно от твърдия Лъв, когато се стигне до конфликт. Представителите на тази зодия са уверени, амбициозни и нямат проблеми да поставят първо своите собствени нужди пред тези на другите. Везните обичат да пазят спокойствието и да гарантират удовлетворяването на нуждите на всеки. Макар и двамата да са невероятно страстни и да се отличават с романтична фантазия, Лъв и Везни може да имат различни приоритети в живота и във връзката.

Риби + Козирог

Ръководени от интуицията, чувствителните Риби се грижат повече за комфорта и духовното измерение, отколкото за успеха в кариерата си. Козирогът е изцяло заземен в реалния свят. Не е човек, който да върви с потока, той обича да има солиден план, който да го накара да стигне до следващата стъпка в живота си по всяко време. Поради всичките си различия, тези два знака притежават интензивна физическа и емоционална химия, която ги привлича един към друг и се учат взаимно как да се справят с различията.

Близнаци + Овен

Ако въздушният знак Близнаци се свързва с общителността и говоренето, огненият Овен е знакът, свързан с пътуването. Изпълнени с идеи и фантазии, Близнаците обичат да мечтаят и да проявят креативност в мисленето си. Амбициозен и енергичен, Овенът обича да си поставя цел и да я изпълнява докрай. Въпреки че може да се развият в работата или в социалния си живот по различен начин, тези два знака често имат невероятен сексуален живот. Приключенски и отворени, те ще бъдат готови да се отведат на нови височини и да изпробват всякакви интересни възможности.

ТЕЗИ ЗОДИИ НЯМАТ РАВНИ В ПРОЯВАТА НА РОМАНТИКА

Стрелец + Скорпион

Водният знак Скорпион е свързан с поверителността и дълбоката връзка. Представителите на тази зодия могат да бъдат малко ревниви и това не се разбира от приятелската природа на Стрелеца. Докато този знак се занимава с групови срещи и обича спонтанни нощи, Скорпионът предпочита да бъде сам, в спокойна обстановка. Въпреки всичките си различия, Стрелец и Скорпион няма да имат проблеми със страстта помежду си. Амбициозни и креативни, тези зодии обичат да пробват нови неща и не се страхуват да рискуват заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама