Месечен хороскоп за март 2019


Месечен хороскоп за март 2019
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През първия пролетен месец ще можете да закрепите позициите си на всички сфери на развитие, които са важни за вас. С помощта на малки усилия ще можете да затвърдите позициите си в работата, а в семейството ще цари хармония. В началото на периода са възможни интересни и запомнящи се пътувания. Средата на март може да ви донесе прекалено много спокойствие, но не бързайте да разнообразявате със самостоятелно създаване на проблеми. Опитайте се да реагирате минимално на случващото се около вас. Краят на месеца е подходящо време за реализиране на по-мащабните планове, свързани с професионалното ви развитие. Тогава може да преговаряте за по-висока длъжност и/или заплащане.

Телец

Очаква ви активен месец. Извадете цветните рокли и бъдете готови да посетите всяко събитие, което привлече интереса ви. Сега е време за повече общуване, което ще ви донесе много нови познанства и приятни мигове. Предстои ви откриването на "нови земи", където да разкриете свои неподозирани таланти. В средата на месеца някои представители на знака може да добият смелост да направят първите крачки в посока на смяна на попрището. В здравословно отношение обърнете внимание на вашето спокойствие. Това е добро време да елиминирате факторите, които ви причиняват стрес. Краят на месеца е време за промени. Ако сте на едно мнение с интуицията ви, няма какво да се колебаете. Поемете по новия път с гордо вдигната глава.

Близнаци

През март акцентът в живота на представителите на знака Близнаци ще бъде семейството. Това е време, в което да поставите всичко по местата му. Отлагането на важни решения и крачки само ще задълбочи кризата ви. Ако отдавна мислите за раздяла – направете го, но без излишни приказки и без никакви драми. Не се страхувайте от последиците. Някои представители на знака пък ще поискат да узаконят връзката си. Може да не срещнете същия ентусиазъм, но вие най-добре разпознавате признаците на съгласие у вашия партньор. Средата на месеца е добро време за сериозни дейности, свързани с изготвянето и изпращането на документи. Следете внимателно вашите приходи и разходи. В края на месеца е възможно да ви се прииска да се поглезите, така че го имайте предвид, за да спестите средствата, които ще са ви необходими за това.

Рак

Това е месец за активни действия в служебно отношение. Направили сте някои заявки и сега трябва да покажете, че сте способни да развиете и довършите започнатото. Не се плашете от обема на работа, който се очертава. Приемете случващото се като приключение, в което вие сте главният действащ герой. Ще имате пълната подкрепа от страна на началниците си. Опитайте се да си осигурите повече свобода на действие. Личният живот засега остава на заден план, но в края на месеца ще имате възможност да наваксате. Обяснете добре вашите пориви на партньора ви, за да може да прояви разбиране към заетостта ви.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама