Месечен хороскоп за месец ЮЛИ 2017 г.


Месечен хороскоп за месец ЮЛИ 2017 г.
Снимка: iStock/Guliver

Новият месец ни посреща с много нови запознанства. Някои зодии ще имат нови връзки, за които не са и мечтали и всичко това - само за месец.

Ето какво ви очаква през юли според зодията:

Овен

Първите дни на юли посветете на приключването на делови въпроси. Много е важно да не оставяте недовършена работа. Ако мислите да скриете нещо, няма да ви се получи. Това е сигурно. От 10 юли натам е просто задължително да започнете воденето на активен социален живот. Едва ли искате да прекарате времето си изключително в дома си. Със сигурност в някои моменти ще ви е трудно да си поемете дъх и почти през цялото време ще сте уморени, но всичко си има цена. В средата на месеца е възможно да се заплетете в няколко любовни истории едновременно. Колко дълго ще можете да заблуждавате тези хора не е възможно да се предскаже. Все пак помнете, че всяка измама, рано или късно ще бъде открита. Алкохолът сега е абсолютно противопоказен, дори бирата. Именно тя може да се окаже доста опасна в най-големите горещини. Наблегнете на вода с лимонов сок или други естествени продукти, които да ви поддържат в тонус.

Телец

Месецът за Телците може да бъде свързан с много красота, особено ако е свързана с ремонтни дейности. Все някое лято се жертва за такива начинания, но мислете за зимните месеци, когато около вас ще е свежо и красиво. Бъдете внимателни при договарянето на цените с майсторите. Ако имате 2-3 верни приятели е възможно сами да си свършите работата. Жените от знака не бива да се претоварват особено в горещините. Не се колебайте да се поглезите малко повече. Сега ви е паднало. На мрънкането на партньора може да отвърнете с много ласки, само избягвайте спора като разрешаването на противоречията между вас. В края на месеца ще получите добра новина, която може да ви помогне да смените попрището си. Все пак не правете компромиси с доверието, ако предложението идва от страна на ваш познат. Помнете, че всеки първо мисли за себе си.

Близнаци

Месецът ще е особено успешен за решаването на семейните въпроси. Сега е времето за вземането на важните решения. Като цяло юли ще бъде относително спокоен и балансиран месеца без никакви извънредни ситуации и форсмажорни обстоятелства. Това е особено добре ако именно сега сте планирали почивката си и най-вече в средата на периода. Използвайте времето, за да се сближите повече с децата си. Ще имате достатъчно време за искрени разговори. Не забравяйте, че някога и вие сте били дете. На любовния фронт може да се появи обожател, който е далеч от вашите представи за идеал. Ако човекът е добър и мил, помислете дали не отдавате прекалено голямо значение на второстепенните неща. Краят на месеца е подходящ за въвеждането на промени във външния вид. Може да действате с размах при смяната на прически, гардероб, аксесоари и други подобни.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама