Месечен хороскоп за юли 2019


Месечен хороскоп за юли 2019
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е месец, в който всичко ще върви като по вода. Сега е моментът да се погрижите за финансите си. Всичко, което направите в тази насока, ще има дълготраен ефект за подобряване на социалния ви и икономически статус. Все пак бъдете внимателни в харченето на спечеленото, за да не загубите бързо това, което имате. През втората половина на месеца е добре да обърнете внимание на личния си живот.

Телец

Това е време за движение напред и нагоре. Нямате и минута за губене. Пред вас се изправят сериозни шансове за служебно израстване. Направете това в първата половина на месеца, тъй като останалото време ще бъде заето с ваши лични и семейни въпроси. Ако сте решили да се заемете с ремонт, е добре това да бъдат козметични промени. За нещо по-сериозно се обърнете към специалист и бъдете готови да продължи повече от планираното. В края на месеца си подарете няколко дни почивка, но имайте готовност да се включите изненадващо в работния процес.

Близнаци

Това е месец, след който нищо няма да е същото в живота ви. Това е добре, за да намерите отново себе си и това, което най-много ви вълнува и радва. Не бързайте със сериозните заключения и знайте, че всичко се случва за добро. Ако имате възможност, в средата на периода намерете уединено място, където да се потопите в тишината на мислите си. В края на периода ви очаква добра новина, която е добре да използвате за свои лични цели. Някои представители на знака може да срещнат дълготърсената си половинка.

Рак

Това е време, в което да бъдете себе си. С повече желание ще постигнете съгласие по критични въпроси с половинката си. За целта трябва да признаете и проумеете свои грешки, както и да имате желание да ги надградите. Постарайте се да не ги повтаряте повече. Това ще е фатално време за връзката ви, но не означава, че ще ви се случи нещо лошо. Напротив, напът сте да заздравите отношенията си. Във втората половина на периода ви очакват служебни постижения. Не отказвайте допълнителна работа, сега е моментът да се проявите, както никога до сега.

Лъв

Това е месец, в който можете да преживеете сериозни промени в личния си живот. Семейството ви вече не е същото и е необходимо да действате по различен начин. Опитайте се да видите хубавото в целия процес. Забравете за болката от раздялата със старите неща. За никого не е добре да стои на едно място. Сега е важно да обърнете и повече внимание на здравето си. Въведете повече здравословни навици в ежедневието си. Не се претоварвайте физически, но и застояването няма да ви помогне. Посъветвайте се със специалист как да намерите най-полезното движение за себе си. В края на месеца задължително отделете време за почивка.

Дева

Това е месец, в който да обърнете внимание на по-материалните неща в живота. Помислете дали нямате нужда от смяна на имиджа. Сега можете да експериментирате смело с външния си вид. Ако сте решили да отслабвате, не преминавайте в крайности. Пийте достатъчно течности, но избягвайте алкохола в големи количества, а най-добре изобщо не се обръщайте към него. В края на периода отделете време за семейството и нови дейности, които да разнообразят живота ви.

Везни

Това е месец, в който не може да си позволите да сте слаби. Формирате важна част от бъдещето си и поведението ви трябва да е на ниво. Ако имате нужда от утеха, ще трябва да я потърсите у себе си. Не позволявайте на никого да разбере, че се колебаете или се чувствате несигурни. Водните процедури ще ви донесат необходимото разтоварване. В края на периода не отказвайте предложение за работа. Опитайте да съчетавате повече дейности, за да ги сравните и изберете правилната.

Скорпион

Това е месец, в който да не се занимавате с нищо сериозно. Направете си план за всички забавления, които искате да преживеете. Ако е необходимо, вземете заем, за да осъществите замислите си. Добрата компания е задължителен елемент от приятното ви прекарване. В средата на периода не подценявайте някоя болежка. Бъдете внимателни, когато пътувате и не шофирайте уморени или по тъмно. Освен това не подценявайте и силата на слънчевите лъчи. Сега всяка грижа за здравето и красотата ви ще се запази по-дълго.

Стрелец

През последните седмици отказахте доста предложения, но сега ще се чудите къде са отишли. Нищо не е загубено, но през първата половина на новия месец ще трябва да положите усилия, за да възвърнете позициите си и да заемете полагащото ви се място. Това няма да стане без помощта на близките и приятелите ви, така че и там е добре да положите усилия, за да стоплите отношенията. В здравословно отношение месецът е добър за каляване. Не пропускайте водните бани, но спазвайте правилата за безопасност. Не прекалявайте с храненето в заведения, а отдайте предпочитание на прясно приготвената домашна храна.

Козирог

През този месец обещайте на себе си и на семейството ви да не мислите за работа. Времето не е подходящо за това, а и вие няма да сте в необходимата кондиция. Близките ви отдавна чакат да се освободите, за да имате възможност за всички приключения, които сте обещали преди време. В средата на периода не забравяйте за ваше обещание. Тогава може да изникне битов въпрос за решаване. Не пестете средства за него, за да не ви тормози отново в близко бъдеще. В края на месеца може да навлезете бавно в работния ритъм, но не се претоварвайте изведнъж.

Водолей

Това е месец, в който ще завършите нещо, но и ще започнете да берете плодовете на вашите усилия. Хубаво е да премисляте всяко свое действие. Сега не може да си позволите да не сте почти перфектни. Средата на периода ще ви срещне с интересни хора, за които сте мечтали отдавна. Някои представители на знака може да преживеят романтични мигове. Не забравяйте, че лятото засилва усещанията ни. В здравословен план пазете стомаха си. Спазвайте правилата при плуване и не влизайте във водата на неохраняеми места.

Риби

Това е месец, в който на хоризонта пред вас ще просветне. Самите вие ще имате сериозна заслуга за това, чийто дълготраен резултат ще промени живота ви. Ако се научите да анализирате нещата по същия начин винаги, когато е нужно скоро няма да се познаете. Помнете, че заслужавате всичко най-добро, но усилията трябва да дойдат от ваша страна. В края на периода се решете на по-смели приключения. Загърбете страховете си и бъдете нови и различни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама