Месечен любовен хороскоп за април 2023


Месечен любовен хороскоп за април 2023
Снимка: iStock

Овен

Имате желание за нещо различно и непознато. Това може да бъде доста опасно за връзката ви, защото интересът ви към сексуалните експерименти не се ограничава само с пози и места. По-добре насочете енергията си към половинката, отколкото да бленувате за някой трети човек.

Телец

Не оставяйте ревността да замъгли съзнанието ви. Тя е част от всяка връзка и може да бъде превърната в нещо много градивно. Ако се чувствате несигурни, поговорете с партньора и не спирайте да вярвате и доказвате на себе си каква страхотна половинка сте!

Близнаци

Либидото ви определено го е хванала „пролетна умора”. Ще бъдете изтощени от хаоса във връзката си, а освен това сте влезли в режим на „гнездене”. За да запазите тръпката, ще се наложи да правите компромиси по отношение на секса.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 30 и вижте късмета си за април

Рак

Умът ви е настроен адски приключенски и въпреки че в главата си имате десетки секс сценарии, химията с партньора ви се размива. Може би сте на различни вълни в момента, но ще бъде във ваш плюс, ако се опитате да осъществите всичките си копнежи.

Лъв

Направете опит да се сближите с партньора не само физически, но и емоционално. Разпитвайте го за страховете, за копнежите му, споделете вашите и създайте някакъв мост. Повярвайте, двете са взаимно свързани. Успеете ли в начинанието, сексуалната ви връзка ще достигне нови висоти.

Дева

Не е нужно да доказвате нищо на никого. Ако нямате желание за секс, просто не се насилвайте, без значение какво мислят другите. Дайте си време да установите има ли проблем „по трасето” и преминете към действие, когато се почувствате сигурни.

Везни

Това определено е вашият месец! Ще бъдете настроени изключително романтично и всяко ваше сексуално преживяване ще бъде върховно удоволствие и за двамата. В допълнение ще се радвате на повечето свободно време, което имате, а и на възможността за дълго гушкане.

Скорпион

Голяма част от Скорпионите ще започнат да търсят нещо повече в секса, освен приятно прекарване. За едни това може да бъде духовна връзка, а за други бебе. Хубавото е, че във всички случаи ще получите разбиране и подкрепа.

Стрелец

Няма нужда да се извиняването за вашето мнение по някои интимни въпроси. През този месец ще научите истини, които притесняват половинката ви в сексуално отношение. Изчистете недоразуменията и започнете „на чисто”.

Вижте още: Тези зодии ще се къпят в пари през април 2023

Козирог

Има изглед нещата да се променят към по-добро, що се отнася до сексуалните въпроси. Напоследък сте имали други приоритети във връзката, но сега е моментът да отделите време и за този вид удоволствия.

Водолей

Съсредоточете се върху себе си и собствените си желания, вместо да се опитвате да угодите постоянно на човека до вас. Малко доза егоизъм между завивките ще се отрази чудесно и на двама ви.

Риби

Преминавате през труден период, в който се чудите кое по-напред да „ремонтирате”. Дайте си достатъчно време да се влюбите и опознаете отново, а страхотният секс ще дойде от само себе си. Не се притеснявайте, не е останал в миналото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама