Много хубави емоции за една зодия на 5 март


Много хубави емоции за една зодия на 5 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник още от сутринта ви очакват интересни срещи и запознанства. Вечерта ще имате и романтично преживяване, но не бързайте да си правите сериозни планове.

Телец 

Този вторник бъдете готови, че ще се опитат да ви прехвърлят отговорности, да вземате решения и да изпълнявате чужда работа. Вечерта не позволявайте ревността да застане между вас и партньора ви.

Близнаци

Този вторник е добър ден за шопинг или да поизлезете с приятна компания. Общувайте само когато ви е необходимо, като посветите свободното си време на лични занимания и увлечения.

Рак

Този вторник не е изключено обстоятелствата да задействат вътрешните ви ресурси и тесни, дълбоки и емоционални контакти. Това може да влезе в противоречие с потребността ви от тишина, спокойствие и оттегляне от външния свят.

Лъв

Този вторник посветете на себе си и вашите интереси. Малко почивка на обяд ще възвърне силите ви. Ако имате възможност, прехвърлете част от задълженията на другите.

Дева

Този вторник е добре да се срещнете с хора, с които имате общи интереси и да обсъдите предстоящи действия. Добре е да имате ясни намерения, но не е желателно да оставяте ситуациите на течението.

Везни

Този вторник повечето контакти ще бъдат съпровождани от голям наплив на емоции. Опитайте се да прекарате повече от времето в уютна и спокойна обстановка.

Скорпион

Този вторник е желателно да си оставите повече време за домашни и лични увлечения. Изберете си занимание, което да ви доставя удоволствие в процеса и да ви зарадва с резултата накрая.

Стрелец

Този вторник може да не се чувствате много в свои води, докато работите, но това ще внесе оживление в дейността ви и ще ви накара да преразгледате планове и да обсъдите с партньори слабите места. Внимавайте да не губите и да не бъркате информация или документи.

Козирог

Този вторник в личните отношения ще е важен равнопоставеният диалог с партньора, може да се разберете за много неща. Не бъдете пестеливи на комплименти, ако искате да придвижите отношенията в желаната от вас посока.

Водолей

Този вторник ще сте склонни да преувеличавате и да прибързвате в реакциите. Не търсете под вола теле - рискувате да се изложите сериозно. Физическата активност ще ви се отрази успокояващо.

Риби

Този вторник интуицията ви няма да ви подведе. Каквито и да са фактите, може да сте сигурни, че има подводни камъни, които не виждате в момента.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама