Много щастие за една зодия на 7 юни


Много щастие за една зодия на 7 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя не се опитвайте да обясните необяснимите неща. Това, в което трябва да се съсредоточите, са детайлите около вас.

Телец

Днес не отказвайте покана за гостуване. Ако се чувствате потиснати, точно това е начинът да се развеселите и разсеете.

Близнаци

Хармоничните ви отношения днес може да се превърнат в нещо не много устойчиво. Не ровете и не вдигайте врява, за да не станат по-лоши нещата.

Рак

През този ден може да бъдете въвлечени в разрешаването на проблем, който изобщо не е ваш. Встъпването ви в чуждата територия може да внесе промени в живота ви.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ЮНИ 2020

Лъв

Ситуацията, в която се намирате, не е една от най-стабилните, но това е един добър тест за вашата адаптивност и други положителни качества. Това няма да остане незабелязано.

Дева

През този ден нещата ще започнат да се променят, може би не в посоката, която очаквате, но това не означава, че няма да ви хареса. Важното е, че няма да имате неприятности.

Везни

Помогнете на ближния си и един ден и той ще ви помогне. Ще имате достатъчно време, за да си намерите такъв човек, дори двама. Не жалете сили.

Скорпион

Меланхолията ви днес няма да навреди на вас в буквален смисъл, но може да отрови отношенията с важни за вас хора. Не го позволявайте и най-добре се оттеглете, за да не изгорите важни мостове.

Стрелец

Имате най-добрите намерения, както винаги, но днес е добре да се въздържите. Не може да оправите всички проблеми на света, а и не е нужно.

Козирог

Символът на деня е взаимността. Ще трябва да направите някои жертви и разходи, но в името на целта си заслужават.

Водолей

Днес ще притежавате невероятна сила и заряд, с което ще предизвикате много завист. Някой дори може да се опита да ви навреди, но няма да успее.

Риби

Днес гледайте хората в очите. Особено онези, които говорят с вас и ви обещават нещо. Сами ще усетите дали ви лъжата или не.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама