Много успехи очакват тези 5 зодии през април


Много успехи очакват тези 5 зодии през април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овните имат големи шансове за издигане на по-висок пост. Бизнесмените могат да сключат нова печеливша сделка и отношенията с неговите сътрудници ще станат по-добри. Може да се сблъскате с някои проблеми с членовете на вашето семейство. Ако харесвате някого, можете да изразите чувствата си, а други ще получат разрешение от родителите да се оженят. Семейните двойки ще имат щастлив съпружеския живот. Можете да получите нови начини за генериране на доходи и да увеличите финансовите си стандарти. Вероятно ще бъдете благословени с дете. Може да се сблъскате с някои здравословни проблеми. Неблагоприятни дати: 12, 16, 20 и 30 април.

Близнаци

Близнаците ще имат успех на професионалния фронт. Ако сте се мъчили да си намерите добра работа, вероятно ще успеете. Тези, които вече са наети, могат да бъдат повишени. Ще получите мястото, за което се явявате на интервю. Нещата ще са добри за влюбените. Връзката ви със съпруга ви ще се засили още повече и конфликтите ви ще намалят. Тези, които желаят да имат бебе, ще успеят в усилията си. Не бъдете небрежни по отношение на здравето. Бъдете внимателни, докато шофирате. Вашето финансово състояние ще остане стабилно. Не давайте пари назаем на никого този месец. Неблагоприятни дати: 6, 15, 16 и 25 април.

ГОЛЕМИЯТ МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ

Дева

Девите получат нови възможности за разширяване на бизнеса си. Представянето ви на работното място ще бъде отлично. Отношенията ви с шефа ще останат хармонични и силни. Възможно е да получите повишение заради. Семейният ви живот ще бъде страхотен и всички домашни неприятности ще приключат. Въпреки това, ще има известно напрежение между семейните двойки. Към края на април ще има подобрение във вашия финансов профил, но разходите ви вероятно ще се увеличат много внезапно. Неблагоприятни дати: 1, 3, 6, 15, 27 и 30 април.

Скорпион

Скорпион ще отбележи професионални успехи. Ако полагате усилия за нова работа, вероятно ще успеете. Някои от вас може да сменят местожителството или работното си място. Ще изпитате домашно блаженство и комфорт. Брачният ви живот вероятно ще остане добър. В любовната ви връзка ще има някои възходи и падения. Учениците ще получат желани резултати само ако положат допълнителни усилия. Ще получите облекчение от текущите си здравословни проблеми. Неблагоприятни дати: 7, 15, 16, 28, 29 април.

ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ В ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА ТЕЗИ ЗОДИИ ПРЕЗ АПРИЛ

Стрелец

Стрелец вероятно ще спечели по-висок ранг и страхотна репутация. Ще спечелите много добра сума заради собствените си усилия и доблест. Вероятно ще получите нови бизнес сделки или предложения за работа, след средата на месеца. Вашият партньор в живота вероятно ще постигне солидни печалби на работното място. Поддържайте хармония със семейство. Ще бъдете благословени с дете. Месецът ще донесе добри резултати за учениците. Ще излезете победител в съдебни спорове. Трябва да внимавате за здравословни проблеми, защото стресът може да ви изтощи. Краят на месеца може да донесе някаква печалба. Неблагоприятни дати: 5, 7, 16, 20 и 29 април.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама