Мощно пълнолуние на 4 юни, тези 2 зодии ще избухнат


Мощно пълнолуние на 4 юни, тези 2 зодии ще избухнат
Снимка: iStock

На 4 юни 2023 от 06:43:56 часа ни очаква Ягодово пълнолуние в знака на риска и късмета Стрелец. Името на пълнолунието не е свързано с цвета на Луната, а с това, че периодът на юнското пълнолуние съвпада с пика на узряването на ягодите.

Вижте още: Рязък обрат в живота на тези 2 зодии през юни 2023

Пълнолуние под знака Стрелец внася ударна доза емоции в живота ни, които трудно ще контролираме. Всички зодиакални знаци ще изпитват желание за риск и стартиране на нови начинания, за които преди това не са имали смелост. Стрелецът изкарва всички тайни наяве, картите падат. Положителното на този период е, че е изпълнен с късмет.

Най-осезаемо обаче пълнолунието ще се отрази на тези 2 зодии:

РАК

Вие сте доста интровертна зодия и често се давите в подводното течение от емоции, които носите в душата си, но трудно изкарвате на повърхността. Пълнолуние в Стрелец обаче изкарва наяве всичко онова, което премълчавате от дълго време. Имате нужда да говорите, а сега Луната ви дава сила да го направите. Изправете се очи в очи с враговете си и кажете всичко, което ви тежи и огорчава. Някои хора твърде дълго се възползваха от деликатната ви природа. Сега е времето да заявите себе си! Ще видите колко терапевтично ще ви подейства.

Вижте още: Тази зодия ще е магнит за мъжете през юни 2023

ДЕВА

Някой ви лъжеше от много дълго време, защото това беше начинът му да ви задържи в живота си. Картите падат и вие ще видите истината, в която някак не ви се искаше да повярвате. Пълнолуние в зодия Стрелец ви дава отговорите на една задача, чието решение не намирахте. Сега, когато Вселената ви дава едно рамо, възползвайте се от него и приключете всички отношения, които блокираха енергията и потенциала ви. Опитайте се по максимално деликатен, но категоричен начин да покажете на опонентите си, които започнаха тази игра, че вие я приключвате сега. Ако успеете да се справите с тази задача, ще видите, че в живота ви скоро ще се появят хора, които ще ви върнат вярата в доброто, защото то побеждава само когато ние му позволим.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама