Мъжете от тези зодии трудно намират общ език със своето дете


Мъжете от тези зодии трудно намират общ език със своето дете
Снимка: iStock/Guliver

Много родители знаят как да намерят подход към всяко капризно дете: те ще говорят с него, ще се смеят, ще предизвикат доверие и любов. Но има мъже, за които общуването с деца се превръща в много сериозно изпитание. Вижте кои са те:

Лъв

Лъвът много обича детето си, но често изисква твърде много от него. Децата му трябва да са най-добрите: да посещават всички видове уроци, да получават само отлични оценки, да имат спортни постижения. Лъвът вярва, че амбицията и поведението на лидерството са всичко, което ще направи човек щастлив. Понякога на децата на представителите на тази зодия им липсват най-простите неща: искрени разговори, забавления или разрешение да си играят повече с другите деца. Лъвът може да е твърде взискателен към детето.Често наследникът му израства уверен, че само шестиците и доброто държание могат да спечелят любовта на татко Лъв. Но всъщност самият баща понякога просто не знае какво прави децата му истински щастливи.

Скорпион

Бащата Скорпион не знае как да се сприятели с децата си. Той може да бъде твърде "бодлив" и злонамерен. Бащата Скорпион ще научи детето си от ранна възраст на сила и смелост, провокирайки го и докосвайки всеки един от недостатъците му. Скорпионите често обидно се шегуват с децата си, принуждават ги да се защитават, защото именно на това са ги научили техните родители. Този знак е сигурен, че целият живот е борба, следователно те са длъжни да направят истински боец ​​от детето си. Въз основа на опита си Скорпионът може да подготви  наследника си за живот, който е пълен със страдания. Това обикновено е краят на възпитанието на Скорпиона, тъй като той не знае как да говори с децата си на техния език.

ЕТО КОИ ЗОДИИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ СЪСЕДИ

Водолей

Водолеят е твърде зает със себе си, за да обърне внимание на молбите на детето. Ако е на вълната на възможностите си, тогава той ще изостави целия свят, за да не загуби вдъхновение. Децата обожават татко Водолей, но често не могат да се сближат достатъчно с него. Всъщност Водолеят се отегчава в компанията на деца, защото те изискват много внимание и забавление. Пораснали, децата стават още по-взискателни, което също не е любимо на Водолея. Ето защо той винаги държи дистанция с тях чрез вечна заетост. Ако му дадете време, обаче, той може да разбере сериозността на това да бъде баща и да намери общ език с децата си.

Не всички мъже могат лесно да общуват с деца. Понякога отнема много време, затова бъдете търпеливи и помагайте на половинките си, за да се научат да разбират децата си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама