Най-добрите сексуални партньори за Везни са от тези зодии


Най-добрите сексуални партньори за Везни са от тези зодии
Снимка: iStock/Guliver

Изтънчените Везни са много мили и романтични. Те са отлични партньори в леглото, макар и да не са прекалено разкрепостени. Въздушната зодия подхожда към секса с голямо внимание и често е заинтригувана от еротиката и новите начина за доставяне на удоволствие.

Везните обичат романтиката и определено не си пада по грубостите. Жените от тази зодия държат да бъдат ухажвани и перфектната вечер са тях включва свещи, любимо ястие, хубав филм, а след това и страстен финал.

Мъжете от зодията също не си падат по грубостите, но обичат да експериментират и са готови да направят всичко, за да задоволят половинката.

Вижте още: Най-добрите сексуални партньори за Лъв са от тези зодии

Най-якият секс Везни имат с: Близнаци, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец.

Какво ги възбужда: Добре декорирана спалня, романтични изненади, секс в друг град. Макар че не са материалисти, Везните ще се зарадват на луксозен подарък, който ще ги накара да се развихрят в леглото.

Какво не им харесва: „Без груб хотелски секс“ категорични са Везните! И както вече споменахме, бъде по-нежни и романтични. Любов под звездите също не е сред любимите им неща. Вижте джакузито вече е друго нещо.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама