Най-дразнещите черти на зодията ти според него


Най-дразнещите черти на зодията ти според него
Снимка: iStock/Guliver

Всички ние искаме партньорът ни да ни смята за съвършени. Също така обаче искаме той да ни обича и в моментите, в които не сме. Неслучайно се казва "В добро или в лошо". Никой от нас не е щастлив и уверен през цялото време. Понякога сме ядосани безпричинно, друг път не можем да спрем да плачем или вършим глупости. В тези моменти, когато разкриваме истинската си същност, ние искаме все още да сме обичани.

Но колкото и да ни обича той, вероятно има неща у нас, които тайно го дразнят.

Ето кои са най-големите недостатъци на всяка зодия:

Овен: Той мисли, че си прекалено импулсивна

Има моменти, в които действаш прекалено прибързано или вземаш решение, без да отделиш достатъчно време да обмислиш алтернативите и последствията. Той харесва твоята спонтанност и ентусиазъм, но му се иска да не си чак толкова импулсивна и безотговорна.

Телец: Той мисли, че си прекалено твърдоглава

Той се е научил да приема философията ти "Моят начин е най-добрият" и знае, че трябва да избира битките си, защото е много трудно за теб да правиш компромиси. Твоят инат обаче може да бъде изтощителен. Той би се радвал, ако понякога признаваш, че си сгрешила или се опитваш да видиш нещата от негова гледна точка. Трябва му време, за да свикне с твоята липса на гъвкавост.

Близнаци: Той мисли, че си непоследователна

В един момент защитаваш една гледна точка, в следващия – точно обратната. Можеш да бъдеш най-отговорният и най-безотговорният човек на света и понякога той не знае с коя твоя версия си има работа. Постоянството не означава да си скучна, означава, че на теб може да се разчита и хората няма да съжаляват, че са ти се доверили.

Рак: Той мисли, че си нуждаеща се

Ти изискваш много от хората в живота си и партньорът ти не прави изключение. Винаги искаш нещо от него – да прекарва повече време с теб, да не те оставя сама, да те изслушва, когато имаш нужда и така нататък, и така нататък. Трябва да му повярваш, че те обича и да му оставиш малко пространство да диша.

Лъв: Той мисли, че си кралица на драмата

Имаш склонност да преувеличаваш всичко. Не е в природата ти просто да подминеш нещо. Понякога е изтощително човек да слуша как са се отнесли несправедливо с теб или си била пренебрегната. Светът не се върти около теб, независимо, че така го усещаш. Партньорът ти също иска да бъде страна в уравнението понякога.

Дева: Той мисли, че си груба

Понякога просто нямаш филтър и казваш, каквото мислиш, дори ситуацията да е неподходяща. Страхотно е, че знаеш колко е важно да изразяваш себе си и чувствата си, но не е чак толкова страхотно, когато си нелюбезна и груба. Добре е да помислиш, преди да кажеш нещо. Да си мила и добре възпитана не е нещо лошо и може само да ти помогне в живота.

Везни: Той мисли, че си прекалено наивна

Вярваш сляпо на тези, които са по-висшестоящи от теб. Но не е задължително да вярваш на всичко, което чуеш. Да оспорваш авторитетите не е нещо лошо; всъщност може да бъде страхотно. И не всички дискусии водят до спорове и конфликти. Следващият път, когато някой се опитва да ти пробута нищо за нещо, спри да мислиш за неговата печалба, ако не искаш да те изиграе.

Скорпион: Той мисли, че си отмъстителна

Когато се разгневиш на някого или мислиш, че те е предал, не прощаваш. Чувстваш се в правото си да отстраниш човек от живота си дори за безобидна лъжа. Когато задържаш толкова много негативност в себе си, това не е добре за теб. Да планираш отмъщение или да мечтаеш как враговете ти ще си платят за престъпленията срещу теб не е най-здравословният начин да използваш енергията си.

Стрелец: Той мисли, че си егоцентрична

Когато някой не се държи по твоя начин, ти не го разбираш. Съдиш за хората и нещата единствено по начина, по който се отнасят към теб. Ако някой се държи добре с теб, значи е добър; ако е безразличен – не струва. Липсва ти емпатия и никога не можеш да видиш нещата през очите на някой друг, защото има само една гледна точка: твоята.

Козирог: Той мисли, че трябва да забавиш темпото

Имаш невероятна енергия, особено когато става дума за работа, която обичаш. Проблемът е, че се натоварваш прекалено много, а не си толкова добра в правенето на много неща едновременно, колкото си мислиш. Понякога трябва да забавяш темпото и да си почиваш, за да не ти гръмнат бушоните. Научи се да правиш паузи.

Водолей: Той мисли, че нарочно се опитваш да бъдеш странна

Ти си уникална личност и е чудесно, че се чувстваш добре със своите странности и ексцентричност. Но не е нужно да се правиш на по-странна, отколкото си. Повярвай, че си очарователна сама по себе си и не трябва да се правиш на нещо, което не си, за да изглеждаш по-интересна. Отпусни се, ти си единствена по рода си и той го оценява.

Риби: Той мисли, че си ненадеждна

Забравяш уговорки или неща, които трябва да направиш. Потъваш в собствените си мисли и фантазии и губиш представа за времето. Имаш проблем да казваш „не“, затова се съгласяваш да направиш нещо, а после забравяш или се измъкваш в последния момент с някакво глупаво извинение. Просто бъди честна от самото начало, за да не губиш уважението на хората. Колкото и да е привлекателен светът на въображението, все пак се налага да живееш в реалния свят с истински хора.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама