Най-големите каръци в любовта са от тези зодии


Най-големите каръци в любовта са от тези зодии
Снимка: iStock

Не всеки има късмет в любовта. Някои зодиакални знаци са големи каръци, когато става въпрос за романтични отношения.

Ето кои са те:

Риби

Те са се вкопчили в идеята да открият истинската любов. Поради тази причина, мислят, че всеки, който ги погледне, би могъл да бъде единственият. Вглъбявайки се в идеята да не са сами, обикновено попадат на грешни хора и остават разочаровани. Тяхната емоционално романтична натура често бива огорчена и наранена.

Вижте още: Как да разберете, че мъжът Стрелец само ви използва

Овен

Обикновено си харесват човек, който не се интересува особено от тях. Овенът доста често изпада в ситуации, свързани с несподелени чувства. За жалост, той не го разбира и мисли, че с течение на времето, щом избраникът му осъзнае какво съкровище би могъл да притежава, ще го погледне с влюбен поглед. Е, това така и не се случва.

Скорпион

Скорпионът притежава огромно самочувствие, заради което мисли, че може да има всеки, когото поиска. Но не е точно така… Понякога нещата не се случват така, както ни се иска и при Скорпиона това важи с пълна сила. Той не може да приеме факта, че някой би отхвърлил симпатиите и чувствата му, и доста упорито се опитва да убеди и себе си, и обекта на желанията си в противното. Често, без резултат. Обикновено, губи ценно време в безсмислени опити.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама