Най-големите ЛЪЖЦИ на зодиака


Най-големите ЛЪЖЦИ на зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Всички знаем, че не е хубаво да се лъже, но понякога е неизбежно. Има някои хора, на които трудно вярваме и се съмняваме във всяка тяхна дума. Най-вероятно те са някоя от следните зодии:

Телец (20 април - 20 май)

Телците са упорити и предпочитат нещата да се случват по техния начин. Ако това означава, че трябва да кажат малка лъжа, за да станат нещата, както те искат, ще го направят.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Близнаците са двулични по природа и обичат да получават внимание от хората. Имат богато въображение, затова могат да извъртят така нещата, че напълно да им повярвате. Те са толкова добри в това, че накрая ще се чудите дали думите им са истина или не.

Лъв (23 юли - 22 август)

Подобно на Близнаците, Лъвовете обичат вниманието. Затова, когато ви казват история, може да започне като истина, но много преувеличена.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Везните са дипломатите на зодиака, затова в името на това, което вярват, че е най-добре за всички, лъгането е необходимост. Подобно на Близнаците и Лъвовете, техните лъжи са много правдоподобни - хората не разбират, че ги лъжат, докато не стане твърде късно.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите понякога са манипулативни, затова лъгането е игра, която те владеят много добре. Това се дължи на техния наблюдателен характер, който им позволява да анализират всеки аспект на ситуацията и да измислят най-добрата лъжа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама