Най-подходящият парфюм според зодията


Най-подходящият парфюм според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Купуването на парфюм не винаги е лесна задача. Има такова голямо разнообразие от аромати, което наистина може да затрудни избора ни. Оказва се, че зодиакалният знак може да ни е от помощ.

Овен

Силна и уверена душа като вас се нуждае от парфюм, който ще задържи огнената ви енергия. Подходящ за вас е аромат с нотки на кехлибар или дърво. Нещо, което е смело, но все пак достъпно - точно като вас.

Телец

Ако трябваше да ви опишем само с един цвят, то щеше да е зелено. Вие сте надеждни, стабилни и лоялни приятели. Свеж, земен аромат ще ви държи в центъра на живота, който владеете.

Близнаци

Като Близнаци имате склонност да имате разнообразни интереси, които постоянно се променят. Вие сте пълни с идеи и се наслаждавате на обкръжението си. Сложният и слоест аромат, който се променя, докато се носи, ще стимулира бързото ви съзнание.

Рак

Най-грижовен от всички знаци, Ракът се нуждае от подобен достъпен аромат. Нещо просто и топло с нотки като ванилия или роза може да се носи 365 дни в годината.

Лъв

Дамите от тази зодия създават определено присъствие, където и да отидат. Един смел и незабравим мирис - като пикантен мускус - ще остане дълго след като излезете от стаята и ще остави трайно впечатление (по най-добрия начин).

Дева

Вие сте много повече от вашия тих външен вид, скъпи Деви. С това спокойствие идва и богатство от знания, които могат да бъдат изразени с еднакво сложен аромат (представете си неочаквани комбинации като кожа и праскова), за да отразите многобройните си слоеве.

Везни

Везни, вие сте изключително очарователни и безгрижни, което привлича постоянно хора към вас. Лек, игрив аромат, който има малко сладост към него, отразява напълно вашата личност.

Скорпион

Независимо дали е в работа или в любов, Скорпионът винаги се поддава на всичко с интензивност и страст. Силен пачули аромат, който съответства на вашето внимание за топлина и страст е най-подходящият избор.

Стрелец

Дамите Стрелец са известни със своето убийствено чувство за хумор и спонтанност. Те са винаги за прекарването на добро време (и обикновено са тези, които се забавляват). Ярките цитрусови плодове оживяват в сетивата и са като глътка свеж въздух.

Козирог

Вероятно няма знак, който да е по-изискан от вас, Козирози - дори и при много ангажименти. И като такива имате нужда от непоколебим парфюм, на който винаги можете да разчитате, за да поддържате аромата си свеж.

Водолей

Вие сте приключенски настроени с ненаситно любопитство към всичко около вас. Свежият, плажен аромат е перфектното допълнение към енергийната ви личност.

Риби

Топли и състрадателни, Рибите са човешки еквивалент на уютно одеяло. С такава привлекателна личност, имате нужда от аромат, който е толкова привлекателен, колкото и вие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама