Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 1 - 7 януари 2024


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 1 - 7 януари 2024
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за първата седмицата на новата година от 1 до 7 януари 2024.

Овен - вторник, 2 януари

Вселената ви потупва по рамото за добре свършената работа и ви дава възможност за голямо развитие още в първата седмица на новата година. Не се страхувайте, а грабнете шанса, който ви се дава.

Телец - четвъртък, 4 януари

В четвъртък звездите ще са на ваша страна, Телци. Още в началото на новата година ще започне да се разрешава имотен спор във ваша полза. Освободете се от гнева и се фокусирайте върху перспективите, които се отварят пред вас.

Вижте още: Годишен хороскоп за 2024 за зодия РИБИ

Близнаци - събота, 6 януари

В съботния ден Близнаците ще получат телефонно обаждане, на което се надяваха от много дълго време. Отворете сърцето си и се впуснете в тази авантюра, защото точно от това се нуждаете в началото на новата година.

Рак - сряда, 3 януари

Твърде затворени сте в черупката си и в сряда Вселената ще ви даде възможност да разширите мирогледа си. Срещата с нови хора ще отвори нови хоризонти пред вас през предстоящата година

Лъв - понеделник, 1 януари

Лъвове, началото на новата година ще започне толкова звездно, колкото винаги сте си мечтали. Вие сте под светлината на прожекторите и всички ще се влюбват във вас от пръв поглед. Не злоупотребявайте с чара си, а го използвайте за градивни неща.

Дева - неделя, 7 януари

В неделя всички почиват, но звездите са решили да натоварят Девите с нов работен проект. Ще ви се даде възможност да разширите бизнеса си или да стартирате нов проект през предстоящата година.

Везни - сряда, 3 януари

Везни, в сряда стрелите на Купидон ще ви пронижат и вие ще попадате в плен на една любовна магия. Тази нова година определено ще ви бъде любимата.

Скорпион - петък, 5 януари

Вие обичате да драматизирате, но този път наистина се отнесоха с вас несправедливо. В петък ще получите извинение за това, че ви нараниха. Дайте прошка, за да освободите себе си от този тежък емоционален товар и да започнете годината си на чисто.

Вижте още: Годишен хороскоп за 2024 за зодия Водолей 

Стрелец - вторник, 2 януари

Независимо дали мечтата ви е нов дом, или не, то във вторник Вселената ще ви даде знак, че най-вероятно през новата годината ще се сдобиете с ново жилище.

Козирог - четвъртък, 4 януари

Картите падат и в четвъртък наяве ще излезе един голям враг, който беше в приятелското ви обкръжение, но спъваше през цялото време развитието ви.

Водолей - събота, 6 януари

В последното време бяхте залети от работа и сега Вселената ви дава отпуска от ангажиментите, за да презаредите силите си. Дори и да не сте планирали почивка, то стягайте багажа, защото ще получите страхотно предложение за екскурзия.

Риби - петък, 5 януари

Риби, така се оплетохте сами в мрежите си, както и най-добрия рибар не би могъл да ви оплете. В петък Вселената ще ви измъкне от там, където сами се вкарахте, за да ви докаже за пореден път, че сте нейни галеници.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама