Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 20-26 май 2024


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 20-26 май 2024
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 20 до 26 май 2024.

Овен - вторник, 21 май

Необвързаните представители на зодия Овен ще срещат партньор във вторник, който ще е готов да им даде целия свят. Обвързаните представители на знака ще минат в ново ниво на връзката си. Ще изгладите стари недоразумения.

Телец - петък, 24 май

Краят на работната седмица носи едно ново предложение за работа, което си заслужава да обмислите. Не давайте категоричен отговор, докато не сте сигурни в плюсовете и минусите на това предизвикателство.

Вижте още: Тези 3 зодии ще намерят нова работа до края на май 2024

Близнаци - понеделник, 20 май

В началото на работната седмица ще получите предложение за една дълго мечтана екскурзия. Не отказвайте, защото в последно време се бяхте затрупали с много работа и сега имате нужда от малко релакс.

Рак - събота, 25  май

Вашите врагове ще излязат от сянката си и пред вас ще се нареди целият пъзел. Вече знаете кого трябва да премахнете от живота си, за да бъдете щастливи.

Лъв - вторник, 21 май

Лъвове, във вторник късметът ви ще се развърже и ще усещате, че рязко започва да ви върви във всяка сфера. Един много труден период ще остане зад гърба ви.

Дева - неделя, 26 май

Възраждане на чувства. В сърцето ви беше толкова самотно, че не можехте да се зарадвате на нищо. Неделята ще ви покаже един много важен за вас човек в нова светлина и вие отново ще се носите на крилете на любовта.

Вижте още: Колко добре всяка зодия се справя с неудобнитe моменти

Везни - събота, 25 май

Ще разрешите много труден финансов въпрос. Богът на изобилието ще влезе в живота ви и ще ви засипе с благата си в съботния ден.

Скорпион - петък, 24 май

Пълен обрат в личния живот на Скорпионите в петък. Една стара любов ще се завърне в живота ви, за да ви докаже, че където има обич - има и прошка.

Стрелец - четвъртък, 23 май

Едно приятелско събиране ще промени плановете ви. Сърцето ви ще се изпълни с надежда и нови трепети. Любов.

Козирог - понеделник, 20 май

Много силен старт на работната седмица, едно обаждане от стар приятел ще промени плановете ви. Работа винаги ще има, сега е време да си доставите необходимото удоволствие.

Водолей - сряда, 22 май

В сряда Вселената ще ви даде целия необходим късмет, за да реализирате най-смелите си мечти. Заменете страха със смелост и ще достигнете неочаквани върхове.

Риби - неделя, 26 май

Ще получите страхотно предложение за работа, което ще ви изкушава да захвърлите всичко и да започнете всичко отначало. Не се колебайте, ако сърцето ви се нуждае точно от това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама