Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 26 февруари - 3 март 2024


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 26 февруари - 3 март 2024
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 26 февруари до 3 март 2024.

Овен - сряда, 28 февруари

Една стара любов ще се опита да се завърне в живота ви, но вие трябва да прецените дали да я допуснете отново, или просто да простите. Примирие на две души, които много са се обичали, но характерите им ги скарали. Опитайте си да си дадете ясна сметка дали любовта е достатъчна, за да бъдете заедно.

Телец - понеделник, 26 февруари

В началото на работната седмица Вселената ви изпраща отговор на важен въпрос, който ви мъчеше. Важно е да се опитате да отворите съзнанието си, за да успеете да усетите на къде ви напътстват духовните ви водачи.

Вижте още: Тези зодии се справят най-лесно с раздялата

Близнаци - неделя, 3 март

Близнаци, в почивния ден ще получите радостна новина, която е свързана със сложна ситуация на работното място. Всичко, което ви тревожеше, ще остане в миналото. Сега навлизате в много силен период както в личен, така и в работен план.

Рак - четвъртък, 29 февруари

Раци, четвъртък ви носи новина от приятел, който живее в чужбина. Може да е свързана с покана за гостуване зад граница, което не трябва да отказвате.

Лъв - вторник, 27 февруари

Лъвове, във вторник ще бележите големи професионални успехи. Отличен ден за стартиране на нови проекти и бизнес. Сега е време сами да дадете тласък на мечтите си.

Дева - събота, 2 март

Деви, нещата при вас в любовен план бяха като в блато. В събота обаче едно телефонно обаждане ще ви помогне да излезете от емоционалната криза, в която бяхте попаднали.

Везни - вторник, 27 февруари

Началото на седмица бележи огромни професионални успехи. Още в понеделник е много възможно да получите неочаквана сума пари.

Вижте още: Най-голямата мечта на всяка зодия за пролет 2024

Скорпион - четвъртък, 28 февруари

Скорпиони, в четвъртък ще получите любовно обяснение от човек, от когото най-малко сте очаквали. Идва края на самотата, стига вие да сте готови за това.

Стрелец - неделя, 3 март

Стрелци, в неделя един човек, който постъпи зле с вас, е разбрал, че е допуснал грешка и ще потърси прошката ви. Усещате, че Вселена разчиства всички пречки по пътя ви и сте в началото на много силен период.

Козирог - петък, 1 март

В петък Козирозите ще попадат на приятелско събиране, което ще ги зареди положително. Много вероятно е да възобновите отношения с една личност, с която прекъснахте контакти без основателна причина.

Водолей - понеделник, 26 февруари

Водолеи, в понеделник сваляте голямо бреме от плещите си. Част от притесненията ви ще останат в миналото и най-накрая ще получите глътка спокойствие.

Риби - сряда, 28 февруари

Риби, сряда ще ви донесе отлични възможности да подобрите материалното си състояние. Нови запознанства през този ден ще бъдат ключови за бъдещето ви. Не отклонявайте бизнес срещи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама